SHIMANO AERO 4000 FA SPINNING

Konu, 'Makineler' kısmında 43595 tarafından paylaşıldı.

1. 43595

43595

Favori Kamış:
    Lineaeffe fury 420.220gr -Okuma Carbonite Car-s 390cm MH 80-150 -Okuma v system spin 270 cm 10-40 gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 1165 - Okuma Raw 1155 - Okum Trio 40s
    En İyi Avı:
    Levrek5,5 kg
    Sevgil Arkadaşlarım !
    Ben Spin avında kıyıdan levrek,lüfer gilleri gece,sabah suyu,gündüz ve akşsm suyunda Kendo haryu 125f türü sahtelerle ve ip örgü 016 mısına ile okuma v system 270-10.40 gr kamşımla kullanmak için bu Makinayı almak istiyorum ama DEVİR i-4,8,1 oluşu az gelirmiki tereddütündeyim.
    Bu konudaki bilgi ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. Saygılarımla.

2. OktayÖzden

OktayÖzden OKTAY

merhabalar aldıgınız ürün gayet saglam bir yapıya sahiptir devir konusunada fazla takılmayın zamanla sahteye vericeğiniz aksiyonları geliştirirsiniz.Ürün ile alakalı herhangibir sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum

3. suats

suats Suat

Favori Kamış:
    Lınefeeve okuma Dam
    Favori Makine:
    DAM okuma Ryobi Mitchel
    En İyi Avı:
    Kırlangıç 3 kg
    spinde devir en az 5 olmalıdır....;) reeling

4. Mimaras

Mimaras Erdem

Saygısızlık etmek istemem ancak, koskoca Shimano firması "Spinning" ismiyle 350-400 Liralık makina çıkarıyor, biz hala devir tartışıyoruz. Görüyorum bazen millet ne olduğu belirsiz makinalarla spinning yapıyor da yine alıyor balığı kenara , cayır cayır kullanırsınız bu makinayı aklınızda en ufak şüphe olmasın. Shimano Aero'dan bahsediyoruz ...

5. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    ben av bayisinde bizzat inceledim makinayı son derece hoşuma gitti fiyatıda kalitesine göre güzel bence elimde biomaster sw ve stradic fı olmasa almayı düşüneceğim makinaydı

6. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Ercan bey makine oldukça güzel bir makine bir ara benimde ilgilendiğim makinelerden biridir. Gerçi benim ilgilendiğim bu makinenin diğer bir modeli idi onun devri yüksek 5.8.1 olması lazımdı. Devir olayına gelince devri düşük gibi gözükebilir ama devir dediğimiz şey makinenin kolu çevirdiğimizde bur turdaki dönüş miktarıdır ve burdaki dönüş sayısı makinenin bir turda sardığı msina miktarını etkilemiektedir. Devir yükseldikçe hız artar ve tork gücü düşer devir azaldıkçada tam tersi. Bunun dışında sarım miktarını etkileyen bir diğer unsur ise makaranın çapıdır. Bu bilgiler ışığında baktığımızda spin makinelerin çoğunun 5 ve 6 devir arasında olanların 1 turda 70-90 cm arası sarım yaptığını görürsünüz seçtiğinizmakine 1 turda 86cm sarım yaıpyor ve bu sarım miktarı diğerlerinden az değil buda benim için az derseniz ki bir spin makine için 1 turda sardığı misina miktarı bakımından ender rastlanıcak kadar misina saran aynı makinenin bir başka modeli mevcut SHIMANO AERO FEEDER SPIN MAKİNE 4000 5.8:1 TUR 3X-SARB+1BB 1 turda 104 cm sarıyor.

7. 43595

43595

Favori Kamış:
    Lineaeffe fury 420.220gr -Okuma Carbonite Car-s 390cm MH 80-150 -Okuma v system spin 270 cm 10-40 gr
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek5,5 kg
    Bilgileriniz için çok teşekkürler.

SHIMANO AERO FEEDER SPIN MAKİNE 4000 5.8:1 TUR 3X-SARB+1BB. Bu makina bildiğim kadarı ile tatlı su makinası,bunuda inceledim hoşuma gitti fakat tatlı su olduğu için otamatikman geçtim.
    Evvet haklısınız ban bu devir e sarım miktarı yeter diye düşünüyorum
    Saygılarımla

8. Simonare

Simonare Derviş

Bu makine 6.2 devirli ve 6 + 1 rulmanlı olması itibari ile Daiwa Ballistic'ten daha iyi bir makine değil sanırım.
    Ebay'den baktığım zaman aralarında inanılmaz fiyat farkı var. Bu durumda Shimano bu makineyi çok pahalıya piyasaya sürdü? sizce de öyle değil mi?

9. 43595

43595

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek5,5 kg
    Aynen size katılıyorum vede bu makina tatlı su makinası tuzlu suya gelmez. O nedenlede geçtik bunu. Okuma trio40 s en güzeli çünki fiyatı uygun ve ömür boyu garantisi de var kii kullanıyorum hiçte sıkıntı yaşamadım. reeling