Merhaba bu makina hakkinda bilgisi olan varmi.. 2 senedir biomaster sw 4000xg kullaniyorum bu sene bu makinayi almayi dusunuyorum. Kiyidan lufer at cek spin icin bir turda 111 cm sariyo beni cezbeden yonu bu bide agirligi.. Degermi sizce farkini gorebilirmiyim verim acisindan yoks biomaster a devam mi etmeliyim http://www.balikmarketim.com/shimano-ar-c-aero-ci4-4000-xg-spin-olta-makinesi
Merhaba, Devir, ağırlık bakımından güzel bir spin makine, Bu paraya kıyıp alacaksanız SHIMANO kalitesi için normal dıyorum, Ama daha uyguna OKUMA RXT var, tavsıy ederim...
Selam Eğer boğazda kullanaçaksanız iyi bir seçim değil, daha ziyade spin olarak kullanabilirsiniz.. RLF yöntemi tam ona göre.. yinede hayırlı olsun..
Kursunsuz spinlr lufer de kullanilacak. 50-60 gr kasik la. 100 cm saran ve 111 cm saran iki 40'lik makina kararsiz kaldim.
Bu makinanin Türkiye deki ilk kullanicilarindan birisiyim.ilk ciktiginda japonyadan geldi.stella sahibi olmama rağmen kullanmaktan en çok zevk aldigim makina budur.At çek için bu paraya alınabilecek fiyat performans ürünüdür.