Merhaba arkadaşlar.Yeni bir surf makine alma kararı verdim.Bugün gezmediğim yer kalmadı.Sonunda Shimano Alivio 10000 xsa almaya karar verdim fakat sizinde düşünceleriniz benim için çok önemlidir.Makine sadece İstanbul boğazında kullanılacaktır.Sizce almaya değer bir makinemidir?Yardımcı olursanız sevinirim.Fiyatını merak edenler içinse 195 liraya pazarlık yaptım. ÖZELLİKLER - 620 gr. - 4,9:1 devir oranı - 0,40 mm. - 180 m. misine kapasitesi - 2 Bilye - 10000 lik büyük surf kafa - Soğuk Döğme Alüminyum Makara - XT7 Karbon Gövde - Çinkodan Presle Kaplanmış Dişli - Güçlü Misina Klavuz Mekiği - Değişken Vargel Hızı - Süper Fren Sistemi II - Hızlı Kalama Sistemi - Dinamik Balans - Ergonomik Tutamak
merhaba,kisiden kisiye degisir;eski makineni bilmiyorum ama makinenin gramaji bana yuksek geldi yormasin sizi.
Çok ama çok zayıf gelir. Hantaldır. 195 e onu alacağına, gel buyur bunu al. Hem kargo bedava, hem kapıda ödeme, hem de aynı fiyata. ( + 3 liralık farkı hesaba katmazsak ) http://www.avpazarim.net/_A3-1777-shimano-exage-10000-fb-41-rulman-makine.htm
Teşekkür ederim arkadaşlar.Sizlere sormasam az daha alıyordum.Sanırım daha üst bir modele yöneleceğim.Alivio biraz daha orta alt bir sınıf sanıyorum.