Boy : 4,20m Ağırlık : 609gr Kapalı boy : 153cm Parça sayısı : 6 adet Porselen(Klavuz) sayısı : 5 adet Aksiyonu(Atarı) : 200gr. Bu kamışı almayı düşünüyorum. Biraz ağır ancak halkaları çok güzel duruyor. Araştırdığım kadarıyla uzak atışlarda etkiliymiş. Kullananların yorumlarını bekliyorum.
Sevgili Erhan,aynı modelden ben de almayı düşünürken forumda arkadaşların başka bir linkte yaptığı yorumları inceleyince vazgeçtim.Sen de göz at istersen.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=44771
1 senedir kullanıyorum. Uzak atışlarda güven veriyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Oldukça memnunum.
Bence kamışın tek eksisi biraz ağır olması. yorum için teşekkür ederim. bilgi için teşekkürler. görüntüsüyle zaten cezbetti beni.
Ağırlık olarak banada çok fazla geldi . Üstelik kapalı boyu nedeni ile taşıma durumunu da düşünmek gerek. Ağır ve uzun bir kamış.
Bence o yorumlarda sıkmışlar biraz; ürünü bilmeden; kullanmadan 50 liralık bir kamış ile kıyaslamak abes kaçmış... Ancak ağır olduğunu belirteyim; eğer gücünüz ve tekniğiniz yerinde ise ciddi mesafeli atışlar yaparsınız ve sağlam bir üründür; sizi yarı yolda bırakmaz ancak ağırlığı dolayısıyla hantallığından dolayı pek at-çek için önermem; oldukça yorucu olabilir kıyaslama yapıldığı kamış gibi... Yemli beklemeli avlar için uygun bence; tabii eğer bütçe bu kadar ise alınabilir; eğer bütçe yükseltilebiliyor ise markanın daha üst modellerini incelemenizi önerebilirim... Tabii makina yatağı ve klavuzları gayet düzgündür; kolay kolay paslanmaz ve dökülmez kendi kendine...