Yeni makinani/kamisini gule gule kullan Ogulcan kardes. Shimano olduktan sonra mutlaka iyidir. Guzel bir baslangic olmus. Zamanla kendini gelistirdikce makinani da kamisini da gelistirirsin. Bereketli avlarin olsun...
aldığın makinaysa alivio güzel makinadır shimanonun en basit modelleri gibi gözüksede kalite farkı hemen belli eder kendini ben ilk shimanomu hyperloop almıştım alivionun daha alt modelidir tek bilyalı ama senelerdir banamısın demedi güle güle kullan. aldığın kamışsao zaman gayet güzel bir seçim yapmışsın demektir. alivionun spin kamışını kullanıyorum ama teleskopik kamışlarıda gayet güzel
Favori kamış kısmında da alivio yazıyor.. arkadaşın ilk mesajı olması dolayısıyla eksiklik normaldir.. benim de favori kamışım, yumuşak bir kamış olması, suspending sahtelere harika aksiyonlar vermesini sağlıyor, ama su üstü sahtede wtd aksiyonu oldukça zor. Ayrıca, sahtenin her türlü yalpasını bileğinde hissetmeni sağlıyor, kaliteli sağlam bir kamış. Hayırlı olsun..
Ben 270 cm olanını kullanıyorum ve memnunum. Tek sıkıntım katlansa bile arabada koyacak yer bulamıyorum. Ön koltuğa oturup arkaya doğru uzatıyorum .
daha yeniyim sitede bir yanlış olursa affola kamıştan bahsediyordum evet taşıması zor 270 bu aldığım . bakalım sizden de teyit ettirdiğime göre hayrını görmeye bakacağım sağolun cevaplar için