SHIMANO BIG BAITRUNNER LONG CAST SHIMANO US BAITRUNNER KULLANAN VARMI IYI KAKINAMI TÜRKIYE UYGUNMUDUR HANGI AMACLA KULLANIYORSUNUZ TEKNE KIYI VS DENEYIMLERINIZ NELERDIR ARKADASLAR
Baitrunner makinalar ağırlıklı olarak tatlı su avları için üretilmiştir. Tuzlu suda kullanılmaz mı dersen, elbette kullanılır; biraz daha ihtimam gösterirsin olur biter. ST 10000 RA modelini tuzlu suda zaman zaman kullanırım. Kullanırken de değişik zevk alırım. İyi makinalardır. Ağırlığını göz önüne alırsak, beklemeli avlar için idealdir.
ibrahim kardeş bende bi spin avcısı ve shimanocu olarak bu makinadan 2 adet sipariş verdim sazana yada beklemeli avlarda kullanmak üzere alıyorum hatta satıcı bikaç marka gösterdi marka ismi vermeyeyim ama shimanoyu deneyince işte budur dedim siparişi verdim inşallah yakında gelecek bence sende en iyisini yaparsın şimdiden hayırlı olsun
Sazan avında Shimano medium baitrunner LC ve baitrunner 8000D kullanıyorum. İkisinden de çok memnunum. Farkı nedir diye soracak olursanız Medium baitrunner' ın sarımı ve atış uzaklığı çok daha iyi. Bence kıyı için düşünüyorsanız Big veya Medium Baitrunner LC, tekne için düşünüyorsanız Baitrunner 8000D alın.