shimano bulls'mu yoksa shimano fliegen'mi

Konu, 'Makineler' kısmında vuralturkmen tarafından paylaşıldı.

1. vuralturkmen

vuralturkmen vural

Merhaba arkadaslar bogaz ıcın surf makina bakıyorum 3 tane makıne begendım sızınde bu 3 makıne hakkındakı goruslerınızı almak ısterım aralarında belırlı farklılıklar var bulls bır turda 93 cm cevirirken fligen 81cm bu durumda bulls daha ıyı bulls 3,9 devirli fligen 3,4 devirli burdada fligen daha iyi fligen 2 adet makara var bulls da 1 adet var burdada flıgen daha ıyı fligenın fiyatı ıle bulls arasındada cok ufak fark var 3 makine ise daiwa t-surf35 bu makınanın ozelligide 3,5 devir ve bir turda 75 cm ve agırlık olarakda en hafif olanıdır agırlıgı 440 gram dır fiyatıda dıger modellere gore en pahalı olandır sızce hangısı ?

2. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    ????:confused:

Shimano Bull's Eye XT ile Shimano Power Aero Fliegen TD modellerini mi kastediyorsunuz?

Oyle oldugunu varsayarak, bu modelleri nereden almayi dusundugunuzu sormak isterim.

Shimano'nun en yeni ve ust sinira yakin serileri olup ozellikle Japonya ic piyasasi icin uretilen modellerdir. Bunlari Japonya, ABD, Avustralya ve bazi Uzakdogu ulkeleri haricinde herhangi bir yerde bulmaniz oldukca zor. Turkiye ve Avrupa da buna dahil.

Tam surf kategorisindeki makinalar. Ikisi birbirine cok yakin konfigurasyona sahip. Bogaz sartlari icin uygun olur mu, onu kullananlara sormak lazim ki bu makinalari kullanan sayisi da oldukca az olsa gerek.

3. vuralturkmen

vuralturkmen vural

evet Shimano Bull's Eye XT ve Shimano Power Aero Fliegen TD ve daiwa T-surf 35 modelınden bahsedıyorum biliyorum burda ve avrupa ulkelerınde satılmadıgını sadece japonya ic pazarı ıcın uretıldıklerını ayrıca bu makınayı kullanan bır cok arkadasımız vardır elbet sadece daiwa t-surf 35 kullanan azdır mu modellerı aldıgım yere gelıcek olursak japonyada bu makinelerı satan guvenılır bı ınternet fırmasından almayı dusunuyorum..

4. yücel arıtoprak

yücel arıtoprak yücel ARITOPRAK

Favori Kamış:
    SHIMANO
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    HENÜZ İYİ DİYEBİLECEGİM AVIM YOK
    KISU SPECIAL COMPE EDITION/Extra Fine Line
    en iyi si budur
    butce el vermiyorsa bulls eye xt 9100

5. katsumoto

katsumoto Hasan

Favori Kamış:
    Shimano STELLA-----Lesath Spinning Shore Game
    En İyi Avı:
    1.150 gr Lüfer 2.5 kg Turna
    KISU SPECIAL COMPE EDITION hiç olmaz çünkü Kisu'nun 3 modeli mevcuttur Kısu SD Kısu MG ve special modeli ..
    Sd model kalamalı modelıdır
    Mg model kalamasızdır
    special model kalamasız oldugu gibi yarışmalarda kullanılmak üzere üretilir..
    ve bildigim kadarıyla sadece dynema kullanılması için üretilmiştir..
    Boğazda kullanmak için Kısu Sd modelini atvsiye ederim..
    Kisu makineler Surflerin stellasıdır.. stella dişlisi kullanılmaktadır ...
    Fliegen isi surflerin twinpoweridir..
    Blus eye bir turdaki sarım miktarı kisu ve fliegenden daha yuksektır..Bizim sularda hızlı makıne kasık rapala gibi kandırıcılarda daha iyi sonuc verecektir.
    Diğer bir yönden ağırlıkla beraber kullanılacagı için birde akıntıyı hesapa katarsak yanlıs hatırlamıyorsam kısu ve fliegenler 81 cm sarmakta torklarıyla bi kac adım öne cıkmakta ..zaten kalite farkı fiyattan belli olacaktır..
    forumlarda fliegen kullananla görmüştüm baya balıkta yakalamıslardı bogazda ..
    tavsiyem fliegen biraz daha butceyı zorlarım dersen kısu sd modelidir..

6. vuralturkmen

vuralturkmen vural

stella dişlisi'nin ne gibi avantajları var ?

7. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Bu mesaja cevap yazmaya gerek yok.Bu makineler zaten muhteşem.Seçim zevke kalmış.

8. katsumoto

katsumoto Hasan

Favori Kamış:
    Shimano STELLA-----Lesath Spinning Shore Game
    En İyi Avı:
    1.150 gr Lüfer 2.5 kg Turna
    Stella dişlisi diğer modellerden farklı üretilir..almit denen bir maddeyle de kaplıdır aşınmaması icin .. en üst seviye makinedir..
    fiyatta ona gore tuzludur tabi..

9. vuralturkmen

vuralturkmen vural

daiwa t-surf35 makinada cok guzel bı makıne tek kotu tarafı mısına kapasıtesı cok az genellıkle yarısmalarda kullanılıyor acaba burda bu makınayı kullanan bı arkadasımız varmıdır?