Cümleten Selamlar, Son balığa gittiğim de cormoran kamışım kırıldı.Yerine yeni kamış ve makina bakınıyorum.Ama bu sefer çıkrık olsun istiyorum.Zira son 3 avımdan boş dönünce artık kıyıdan av çok zevk vermiyor bana.2-3 kişi tekne kiralayıp çıkalım bundan sonra diye düşünüyoruz.Bu amaçla biraz araştırma yaparken Shimano Castillo gözüme çarptı.( http://www.cabelas.com/prod-1/0023029118272a.shtml )..Bu makina hakkında deneyimi olan var mı acaba? Makina USA'dan gelme ve Malezya üretim.Fiyatı da 100 lira..Ortalama bir takım için uygun mudur,ve yine bu makinaya uygun bir çıkrık kamış ne olabilir,max 240 falan olursa daha iyi olur sanırım.Daha ziyade tekneden yemli takımlar ile çipura-levrek-mercan gibi balıkların avında kullanılacak.TAbi kamışa bağlı olarak belki sırtı da çekebilirim av başında ya da av dönüşünde. Şimdiden herkese teşekkür ederim Hakan / Bodrum
Bu makina dediğiniz balıklar için uygun değil.Bu casting makina yapay yemle atçek için uygun,tatlı suda levrek kefal avı için kullanabilirsiniz rastgele.