shimano catana 3000 hakkinda

Konu, 'Makineler' kısmında SııFortuna tarafından paylaşıldı.

1. SııFortuna

SııFortuna Tuğrul

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE TELE KAMIŞ 270 MT -XH- 40-80 GR ve shimano alivio bx surf 400-100 4m
    Favori Makine:
    Shimano new elf c5000 . shimano catana 3000 ve okuma trio 55s
    En İyi Avı:
    istavrit , mezgit , kefal, mirmir
    Shimano catana 3000 ile nekadar büyüklükte bi balık çekebilirm .. sınırları mi bilemem iyi olur . Yardımlarınızı bekliyorum...

2. furunotr

furunotr Haluk

O sizin kapasiteniz ile ilgili bir durum; Katana aslında bir spin makinası ama mesela hafif yemliye falan da kullanılabilir...

Örneğin ben bu makina ile spinde 300 bilemedin 500 gr.lık lüfer çekebilirim; yemlide de izmarit tutabilirim; ancak oltasını kullanabilen 3-5 kg.lık levrek alabilir...

3. SııFortuna

SııFortuna Tuğrul

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE TELE KAMIŞ 270 MT -XH- 40-80 GR ve shimano alivio bx surf 400-100 4m
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Peki shimano New Elf c5000 için en üst limiti ne olabilir

4. saltiga

saltiga ÜMİT

Arkadsim makinaya gore balik degilde baliga gore makina bak nerde nasil ne baligi avlicaksin onlari soyle ona gore yardimci olalim.

5. arkadas

arkadas ibrahim

horbizona bülent beyin oltayla denizden kadin pedi cektigini düsünürsek elindeki elf 5000 ile cek cekebildigin kadar büyük balik
    önümüzdeki 5.6 yil makinaya ihtiyacin olmayacak güle güle kullan her ikisinide ve 26 yasinda oldugunu calismak zorunda oldugunu düsünürsek 10 yil hic bir takima ihtiyacin olmayacak bakalim temiz deniz kalacakmi ras gele

6. genckemo

genckemo kemal genç

Favori Kamış:
    okuma v system 240-okuma lure mania 185
    giriş seviyesi lineaeffe 10 kafa makineyle1.5 kg balığı hiç zorlanmadan çektim daha büyük balık kısmet olmadı.bence balığı çekerken kullandığın misina makinadan daha önemli.makinanın 4 kg drag kuvveti olsa kalama ayarıyla 8 kg .lık balık rahatlıkla çekilebilir diye düşünüyorum. :)

7. SııFortuna

SııFortuna Tuğrul

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Peki önerdiğiniz misina var mı ?
    reeling