Shimano catana cx + shimano sienna

Konu, 'Kamışlar' kısmında Tbekler tarafından paylaşıldı.

1. Tbekler

Tbekler Talha

Favori Kamış:
    Shimano Alivio Carp 360 Shimano Catana CX 2.40
    Favori Makine:
    OKUMA MAX-4 Shimano Exage 4000FC
    En İyi Avı:
    11 Kilogram Aynalı Sazan
    Spin oltamın misafirler tarafından ortadan ikiye ayrılması sonucu yeni olta alma kararı verdim. kamışımı resmen ortadan ikiye ayırmışlar evde olta bıraktım o gün misafirler geldi heralde çocuklara izin vermişler oltamla oynarken kırılmış ikiye ayrılmış :mad: , Catana cx 2.10 ve sienna alacağım. Nasıl bi ikili olur kullanan var mı ? veya spin tavsiyesi olan ?

2. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Talha kardes, kamis icin bir sey diyemem fakat Sienna'yi tavsiye ederim. 4000 FD modelini zaman zaman kullaniyorum ve memnunum.

Shimano'nun daha ust spin serilerinden (Symetre, Stradic, Sahara, Sedona, vs.) cok daha uygun fiyata alinabilecek, marka kalitesinden odun vermeden uretilmis, ayni zamanda tek bilyali Zalor, Zuraca gibi dusuk modellerden cok daha akiskan, seri bir makara.

Fiyat/performans bakimindan cok uygun bence. :thumb:

http://fish.shimano.com.sg/publish/...s/reels/spinning_reels/eco_spinning_reel.html

3. Tbekler

Tbekler Talha

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11 Kilogram Aynalı Sazan
  4. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Tevfik agabeye sormadan alma bence de. OK dedigi urunu de hic dusunme, hemen al.

Bence de Sahara, Exage, vs... Shimano olduktan sonra.. :thumb: :thumb: :thumb: Yani hangisi olursa olsun, pisman olunacak bir durum yok.

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Teşekkürler ederim yorumunuza İbrahim kardeşim.

Talha kardeşim hem konu açıp, hemde özelden yazmıştı. Epey bi cebelleştik.:confused: :p :confused: :p 2500 mü, 4000 mi FC, RC, SRC, SFC, MHSRC, RCDH mi derken güzel bir seçimde kaldı. Şimdi kamıştayız. 7-21 mi, 10-30 mu, 14-40 mı.:p :p hihi

Güveninize mazhar olmak, ayrı bir sevinç benim için; sağolasın.

İyi dileklerimle.

6. Tbekler

Tbekler Talha

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11 Kilogram Aynalı Sazan
    Katılıyorum abi, İmdanıma anında yetişen Tevfik abime çok teşekkür ediyorum. Ürünler cumartesi canlı olarak geçecek. Teşekkür ederim bu arada tavsiyelerin için

7. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Talha kardeşim merhaba.

Konuna tekrar giriyorum. Ürünleri almamışsan, 1 hafta kadar daha bekle. Yeni ürünler gümrükten çekilmiş, tasnifi ve depolama işleri yapılıyormuş. Bakalım hangi yeni ürünleri göreceğiz. Beklemekte yarar var.

Sevgilerimle.

8. Tbekler

Tbekler Talha

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11 Kilogram Aynalı Sazan
    Merhaba Tevfik başkanım, yorumunuzu yeni gördüm. İstanbuldan elim boş olarak dönmem canımı sıktı çok çeşit var tavsiye eden çok marka çok fikrim yok diyebilirim. Bekleyelim bakalım.

9. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Talha kardeşim,

Elim boş döndüm demiş, sebebini belirtmemişsin. Ürünleri bulamadında mı boş döndün, yoksa satıcıların ellerinde olmadığı zaman '' Onu ne yapacaksın, al sana şu makinayı, şu kamışı vereyim, canavar gibidir. Hediye olarak üzerine de misina sararım.'' söylemleriyle kafan mı karıştı.

Gidersin İstoç'a ilgili sitelerin adresleri orada hep. '' Selamün aleyküm '' dersin ve '' Ben şu ürünü istiyorum '' dersin, olur biter. Azıcıkda pazarlık edersin. En azından yol paranı karşılamış olursun.

10. Tbekler

Tbekler Talha

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11 Kilogram Aynalı Sazan
    Çok seçenek sundular almıyorum dedim döndüm

11. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Siz neyi, nereden, kaçparaya alacağınızı bilerek gittiniz. Seçenek istersen kafan allak bullak olur. Şu ürün varmı var,alırsın; yok mu yok; o zaman hayırlı işler dersin.Başka seçeneklere gerek duymazsın.

Dediğim gibi gitistoç'a, Shimano TR.Distirübütörü Okyanus marine ( Balık Av Marketi ) Av Marketi, Özkurtav hepsi oradadırlar. Sırasıyla gezersin ve alırsın. İletişime geçeceğin kişileri istersen özelden yazarım. Gereken kolaylığı gösterirler. Hafta sonunu bekle, yeni ürünler bir düzene girip rafta ki yerlerini alsın.