Herkese iyi geceler.3 gundur baitcasting kamış bakıyordum netten uygun fiyatlı,neyse bugun malzemelere bakıyım dedim bakım filan lazım mı diye ne göreyim okuma v-sistem 2.70 lik kamış iki yüssük arasında çatlamış neredeyse kırılacak cyrr ben şok tabii hemen aradım aldığım yeri götürdüm alıp göndereceklerini söylediler distributore bakalım insallah iade olur.banghead (baitcasting kamış yattı bu durumda) Neyse 2.40 kamış almaya karar verdim bunun sonucu olarak,belki beceririrm wtd yaparım diye. Ama 3 kamış arasında kaldım hepsi 10-40 atarlı shimano catana 96 lira okuma salina 90 lira okuma v system 85 lira,sizce hangisini tercih etmeliyim teşekkürler ilginize
Valla bende okuma v-system 270 araştıyorum. 140 tan aşağı yok. Nakite pazarlıkla biraz daha iner belki ama 85 değil 100 de olsa razıyım.
bence V system al.sanırım en uygun fiyat bu sitede.kamışı eline aldığında farkı göreceksin. http://www.mcavmarketi.com/Urun/OKUMA-V-SYSTEM-8ve39-240-cm-10-40gr-ATARLI-SPIN-KAMIS-pmu3759.html
V system kamışım vardı 2.70 bugun 2.40 ını aldım 10-40 atarlı 95 lira tek slip veya 100 lira 4 taksitli verdiler, ben 4 taksitle İzmir kemeraltı çağlar avdan aldım,teşekkürler ilginize
Shiano Catana onu döver... Keşke Catana alsaydınız... İşçilik kalitesi, malzeme kalitesi Okuma'dan çok daha iyidir. Mevcut kamışınızı her avdan sonra güzelce tatlı suyla yıkayınız, halkaların paslanması çok daha hızlı oluyor, dikkat edin...