http://www.hepsiburada.com/shimano-catana-cx-tele-spin-serisi-240-cm-olta-kamisi-pm-outpr833158http://https://www.avmarketi.com/asp/product/171408/Shimano-Catana-3000S-FC-Olta-Makinesi bu alacam yarin ama sizin tecrubelerininiz neler kamis ve makine hakkinda ?
İkisi de güzel alet. Elden alabileceğin mağaza veya dükkan var ise git konuş. Daha indirimli alabilirsin.
Hocam makinaya 10 lira daha ekle Okuma ceymar al 8 rulman daha şık 2015 model.Çok hafif sahteler atmayacaksan Effe X-peria kamış var 20-60 atar 30 lira civarı parasının çok üstünde alet..
kadeşim makina tamam işini görür ama kamış seçimini yaparken kullanacağın sahtelerin en hafifi ve en ağırı arasında atışı sağlıklı olacak sertlikte seçmelisin. yani 7-28gr ise bu kamış ve kullanacağın en ağır sahte 20gr en üst 10gr en alt ise bu kamış fazla esnek olacağı için hem kırılma riski var hem de erimde ağır sahtede aşırı esneyeceği için gücü abzorbe edip mesafeyi azaltırsın.kamş seçimini ona göre yap.
merhabalar yeni konu açmak istemedim. bende okuma avenger 45 ile catana 4000 arasında kaldım ve catana 4000 e karar verdim. yarın sipariş vermeyi düşünüyorum fakat kıyıdan yemli av için zaman zaman da at çek yapabileceğim bu makineye uygun hesaplı kamış önerisinde bulunabilir misiniz?
Hiç sıkıntı yaşamayacağın 2 ürün seçmişsin,kamışın 10-30 olanını alman daha avantajlı olur.Makinenin uygun fiyatlı olmasına aldanma çok iyi performanslı bir makinedir.
catana tele kullanıyorum 2,40 gayet memenunum .aynısının 2,70 mini düşünüyorum şuan . v-systemin fiyatı uçmuştu bi ara o esnada aldım . iyikide almışım