Shimano Exage 10000 FB için kamış tavsiyesi.

Konu, 'Kamışlar' kısmında santos tarafından paylaşıldı.

1. santos

santos Bahattin

Forumdaki ilk konum ve mesajım kamışımla alakalı olsun :) Ama soruma geçmeden önce Tevfik abiye bir kez de buradan teşekkür etmek isterim. Sağolsun bıkmadan usanmadan sorularıma cevap verdi. ;)

Tevfik abinin de tavsiyelerini dikkate alarak az önce Shimano Exage 10000 FB makinemin siparişini verdim. Lakin kamış konusunda çok kararsız kaldım. Hem at çek hem de beklemeli avlar için kullanabileceğim, balık vuruşlarını hissedebileceğim çok da ağır olmayan güzel bir kamış önerebilirseniz çok sevineceğim.

Tüm arkadaşlara selamlar, saygılar...

2. santos

santos Bahattin

3. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Bahattin kardeşim merhaba

Makinan hayırlı olsun.

Sizle özelden mesajlaşmalarımızda, 4000 lik ve 6000 lik Exageler üzerinde görüşerek, hedef av stilinize göre, size uygun olanını seçmenizi önermiştim. Önerimi dikkate alarak değerlendirmeniz için teşekkür ederim. 6000 ve 10000 lik makinalar aynı kalıp olup sadece makaralarında sığlık ve derinlik farklılığı vardır. 10000 lik olanı, daha fazla misina sarım kapasitesine sahiptir.

Mesajınızda ki teşekkürünüz ve inceliğiniz için ben size teşekkür eder, makinanızı en güzel ve zevkli avlarda kullanmanızı dilerim.

Kamış seçeneğiniz, fiyat + performans değerlerine göre alınabilecek bir kamıştır. Lineaeffe kalitesiyle Çin'de üretilmiştir. Çin'de üretilmiştir derken, kalitesizdir anlamını çıkartmamalısın.

İyi dileklerimle.