selam arkadaşlar: yeni bir spin makina almaya karar verdim ve aşağıdaki linkini verdiğim makinayı almayı düşünüyorum. halen kullanmış olduğum d.a.m quıck slr spin 840 fd makinamdan memnun deyilim o yüzden Shimano Exage 3000 sfc almaya karar verdim ve bu siteden almayı düşünüyorum malum turizmle uğraştığımdan'da nakliye gibi bir sorunum yok. dördüncü ayda avrupadan gelecek devamlı müşterilerim var onlara getirtmeyi planlıyorum makina hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum... http://www.hav-shop.de/de/Produkte/Angelrollen/Frontbremse/Shimano-EXAGE-3000-SFB2
Tam olarak seninki olmasada exage 3000 sfb kullanıyorum sanırm kolu yapısnı değiştirmişler. Mükemmel bir makinedir kesinlikle tavsiye ederim.
shimano sahara da düşünebilirsin. Cabelastan 100 $ a mal oluyor. Shimano exage ile karşılaştırmıştım, kesinlikle sahara daha iyi .
Yakın arkadaşım Muratta (AkÇ@y) da 4000 lik olanı var, çok güzel makine tavsiye ederim, bende o ayar bi makine edinmeyi düşünüyorum açıkçası.
erhan yorumun ve katkın için teşekkürler büyük bir ihtimal bu makina kolleksiyonuma girecek inşaallah...