bu makineyi deneyen var mı acaba? http://hemenav.com/Spin-Makineler/SHIMANO-HYPERLOOP-2500-RB-1-BB-OLTA-MAKINESI.aspx
O standartta ki makinayla beklentilerini karşılayacağını sanmam Furkan kardeşim. Bu klasmanda ki başlangıç serin, bu marka için Catana ve daha üst modelleri olmalı bence. R serisi, F serisi için kullanım tercihini iyi irdelemende yarar olacaktır.
Sizi çok iyi anlıyorum Furkan yeğenim. Sizi, önce ki konularından ve zaman zaman değerlendirmeleriniznden tanıyorum ve bu nedenle hiç bir şey sorgulama gereği hissetmedim. Konunda hangi seviyede olduğunu biliyorum. Bu standartlarda ki makinalar tek rulmanlı. Kullanım amacınız için en az, 3+ 1 rulmanlı makinaların çok daha sağlıklı olacağını belirtmeye çalıştım. Gerisi size kalmış. İyi dileklerimle.
bahsettiğin özellikte remixon gibi markaların makineleri var yine uygun bütçelerde. ama tek rulmanlı bir daiwa yada shimano makine çok daha kaliteli olur kanısı yüzünden bu tarz bir makineye yöneldim tecrübeler doğrultusunda her türlü teklife açığım elbette
Tabii ki görüşler ve öneriler farklı farklı olabilir Furkan kardeşim. Burada ki olumsuz bakış açım, o makinaların diğer makinalara kıyasla en az 20 kat daha fazla işlevsel olması. Dolayısıyla bu işlevi sırasında tek rulmana binecek yük, sıkıntılarıda yanında getirecek ve beklentilerinizi karşılamayacaktır. Ben şahsım adına, arkasında duramayacağım ve beni mahcup edecek bir öneriyi vermem; bu bir Shimano ve Daiwa olsa bile. Bu vesile bayramını kutlar, derslerinde başarılar dilerim.
hemen hemen aynı kardeşim ikisi sadece senin kullandığının kafası daha büyük. bu nasıldır sizce? http://www.avdeposu.com.tr/?urun-14252-REMIXON-RAINBOW-OLTA-MAKINASI.html
Kullanmadım ama geçen yıl malzemecim şiddetle önermişti bu makineyi. Alternatiflerin arasında olsun bence.
Aşağıdaki makina 50 tl civarı. 10 kg drag gücü var. Kalaması ve dişli yapısı gerçekten güçlü. 9+1 paslanmaz çelik bilya. Alternatiflerin arasına ekle bence. Makine Özellikler
MERHABA ARKADAŞLAR SHİMANO ALIVIO 10000 FA BU MAKİNEYİ BİR HAFTADIR ARIYORUM VE HİÇBİRYERDE BULAMADIM ÖNERECEGİNİZ BİR YER VAR MI 6000 VARDI ONU BABAMA VERDİM ŞİMDİ BUNUN PEŞİNE DÜŞTÜM AMA MALESEF YOK
Bu makinalarda kullanılan bilyaları almaya kalkarsanız ortalama bilya fiyatı 5 lira; ve içinde 10 tane taşıyıp ta 50 lira fiyatı olan makinaya biraz kuşkulu bakıyorum doğrusu... Gerçi kullanılacağı yere göre iş görebilir... Seçtiğiniz modeli bilmem; ancak 6000'lik olanını geçen yıl bir arkadaş Şemsipaşa'da 170 gr. gibi ağırlıklarda at-çek için kullanıyordu; yalnız 1 veya 2 bilya ilave etmiş; bilyanın birini ilave etmek çok kolay eğer biraz bu işlerden anlıyorsanız; makinayı sökmeniz ve kolun bağlı olduğu şaftın diğer ucunda yatakta bulunan plastik veya benzer maddeden yapılmış yüksüğü aynı ölçüde bilya ile değiştirmeniz gerekiyor; şaft milininki ise bir parça çetrefilli; hiç bulaşmamak daha iyi...