Bu makinayı 2.40 cmlik 40-80 gram atarlı % 100 karbon kamışıma spin takım olarak aldım sizce nasıl ? birde bu tip bi takıma ne tür sahte öenrirsizinz av mevkiim eski foça yani ege suları reeling reeling
İlk önce makineni güle güle kullan delikanlı.İnşallah iyi avlara imza atarsınız birlikte.Sahte olayına gelindiğinde ise benim aklıma gelen , 40-80 gr atarlı bir kamışa uysa uysa 10-15 gr. arası sahte yemler yerine daha ağır silikon yemler uygun olur gibime geliyor.Daha iyi öneriler gelecek sana rahat ol......
helal olsun valla, gözlerinden öpüyorum. 12 yaşunda balık tutuyorsun. ben neredeyse 1 yıldır uğraşıyorum nafile aldığın makineyi kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar. 40-80 lik kamışlada 10grlık sahte atılabilir, alışman lazım, sana izmirli arkadaşlardan destek lazım ismini hırlarsam yazarım, bi tanesi orada larda çok usta
aslında ben eski foçadayım yazları balıkla ilgili çok şey biliyorum her balık avını yaparım .. 2 senedir ayrıca 12 yaşındayım ..Çipura ,mırmır,sivriburun karagöz,sargoz,zargana,mıngırı,hanos,lahos yavrusu (salındı)baraküda türü balıkları yakaldım am bi levrek yakalayamadım şimdi hedef o ..
helal olsun kardeşime. ben bu gazla bu ayki maaşımı av malzemelerimi çoğaltmak için kullanacağım sanırım yazık bana.
40-80 atarlı bir kamışla nasıl 10gr atılır ki? 10gr'ı 5-25 ya da 10-35 vs. atarlı kamışlarla kullanılır. bu kamışla atılmaz. Atılsa da uzağa gidecegini düşünmüyorum. Sanırım bu kamışla 40-60 gr aralığında sahte ya da jigvari ağırlıklar atılabilir. Belki 50 gr'lık kurşunla yemli avda da kullanılabilir.
hadi ya benim ortalama 15 gramlık bi sahteyi 30-40 metre ileri atabilmem için kaç gram atarlı bir kamış öneriyorsunuz ?
uzağa gitmiyor derken 40-80 atarlıyla anladığım kadarıyla evet gitmiyor ama 5-25lik bir kamış almayı planlıyorum bakalım ondada gitmeyecekmi mi ??