Shimano Hyperloop AX TE Surf 42150

Konu, 'Kamışlar' kısmında T-una tarafından paylaşıldı.

  1. T-una

    T-una TUNA

    Mesajlar:
    67
    Şehir:
    Antalya
    Favori Kamış:
    Shimano Hyperloop AX Surf TE 420.150
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 XSB
    Arkadaşlar öncelikle Merhabalar,

    Shimano Hyperloop AX TE Surf 4.20mt 150gr (HPAXSFTE4215) hakkındaki fikirlerinizi istiyorum özellikle Alivo CX Te Surf 4.20mt 150gr daha iyi olup olmadığı hakkında.

    Bildiğiniz gibi Antalya da epey bi Amatör olarak Surf Casting yapmak istiyorum, şehir merkezindeki sahillerde, yemle avlanıyorum. Balık olarak direk bir hedefim yok atışı öğrenip daha sonra balık seçimi gibi konulara girmeyi planlıyorum. Tek derdim kullanışlılık ve sağlamlık (uzun ömürlülük). Makinede bildiğiniz üzere Ultegra 5500 XBS.


    Elimdeki Alivio yu Hyperloop la değiştirmem gerektirecek bir durum oluştu fikirlerinizi esirgemeyin lütfen.
     
  2. jigging

    jigging Caner

    Yaş:
    45
    Mesajlar:
    1.213
    Şehir:
    Istanbul
    Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Hyperloop, aliviodan daha iyidir.

    Surf konusunda tam olarak kesin birşey söylemem zor denemediğim için ama atçek spin modelini kullananlar oldukça memnunlar, hem fiyat hemde performans açısından tatmin edici özellikte bir kamış.