Aşağıda linklerini verdiğim makineler hafiflik fiyat ve performanslarıyla yeni bir çığır açtıklarını inceleyen arkadaşlarda göreceklerdir. Kısaca 4.3 devirli 440 (SA MODELİ)gram ile 480(PA MODELİ) gram arasında değişen iki farklı seri power aero ve super aero serisi CI4 ten yapılma sağlam ve hafif gövde ve rotor - No taper spool - Aluminum alloy cold and forge (CF) spools - Extra super-duralumin cold and forge (CF) drive gear - High strength brass pinion gear - CI4 body - CI4 rotor - Constant velocity [suro-oshure-to] http://fishing.shimano.co.jp/cat/zoomup.asp?k=100862 http://fishing.shimano.co.jp/cat/zoomup.asp?k=100861 -Super Aero Modeli SA ALBRID -440 gram -5+1 rulmanlı -İki farkıl büyüklükte ve yedek kafalı - No taper spool - Aluminum alloy cold and forge (CF) spools - Extra super-duralumin cold and forge (CF) drive gear - Extra super-duralumin pinion gear - CI4 body - CI4 rotor - Constant velocity [suro-oshure-to] Arkadaşların yorum ve destekleriyle konu zenginleşecektir.
Fiyatlar Japonya fiyatları olduğu için net bir fiyat vermek zor fakat 500-750 tl arasında oynayacağa benziyor. Piyasaya çıkmasını bekliyorum şu an sadece shimano nun kendi web sitesinde mevcut.
Power Aero Albrid Makinam Elime Geçti 480 Gram Ağirligi Ile çok Hafif Bir Makina Istavrit çinekop Için Yemli Avlari Için Mükemmel Seçim 250 Metre 0,28 Misina Sardim Yedek Kafayada 300metre 0,33 Sardim Istanbul Için Hafif Bir Kamişlada Birleşince Italcanna Kombat (380 Gram) Mükemmel Olur
yorum yazacaktım ama, kime? kimsiniz, necisiniz? neredensiniz? kaç yaşındasınız? Neyse sonra yazarım ozaman
Bu Uyariyi Yapmak Sana Değil Medaratörlere Düşer Sizin Amaciniz Ne Iki Mesajimada Olumsuz Yazilar Yazmişsiniz
Bakın siz mesajları okuyup, anlamak istediğiniz gibi algılıyorsunuz heralde, size uyarı yapmadım yukarı tekrar bakın sadece soru işaretli cümleler var, her hangi bir uyarı yok, yeni gelen makineniz ile ilgili yorum yapacaktım ama bu yorumu kime yapacağım, size nasıl hitab edeceğimi bilemediğim için yapmadım. Ayrıca medeni insanlarız, burada güzel paylaşımlar yapıyoruz, bizler koyun moderatörlerde çoban değil değil mi? rahatsızlık duyduğum bir konuda yorum yapmak için moderatörleri beklememem gerektiğini düşünüyorum.
Albrid in başında power aero yazmasına bakma Emir. PA Spin Powerdan üstün bir makine değildir. ufak surf sınıfında hafif bir makinedir sadece.
Biraz reklam kokan hareketler gibi geldi bana. Piyasaya ürün girmeden reklamı başladı. Hadi hayırlı olsun. Güzel makineler, hemde çok güzel ama fiyat olarak beni aşar.
Bu Forumda Yeni Aldiğim Bir Makinayi Tanittim Japonyada şu An 190 Euroya Satişta Bunun Reklamla Ne Alakasi Var Tanimadiğiniz Insanlara Kirici Mesaj Yazmak çok Ayip Birşey
Makine İstanbul için edal ölçülere sahip.Reklam konusuna gelince forumda yazılan tüm balıkmazeme isimleride reklam içeriklidir demek gerekir netice itibariyle burası paylaşım sitesi benim yanlışım veya bir konuda büyüklerimin(tecrübede büyüklüktür) desteğine ihtiyacım olursa malzeme konusunda tabiki fikir alacağız isim vermeden marka vermeden x ile y ile malzeme alınmaz kullanan deneyimleri olan ve bu işi sadece paylaşım için yapan arkadaşların yazı ve yorumları benim için önemlidir ve bende bu gayeyi güdüyorum Adnan arkadaşımız Turkiye'de belkide bu makinenin ilk sahiplerinden biridir düşüncelerini ifade etmesi bizede ışık tutucu olmuştur. PA albrid makineler power aero ve süper aero diye katagorilendirilmiş spin power la bu makineyi kıyaslamak yanlış bir durum çünkü iki makine de güzel makine ve sınıfları farklı. Saygılarımla
Ben de satmıyorum ama Bull's Eye kullanıcısıyım, gerçekten müthiş bir makina ucunda ağırlık var mı yok mu anlamıyorsunuz, Pa Albrid kadar hafif değil ama ondan çok çok güçlü olduğu kesin.
Albrid anladığım kadarıyla biraz ufak tefek bir makine spinjoydan biraz daha büyük olması lazım. Şu bulls eye ı da bir çeviremedim içimde kaldı
Spin Joy la pa albrid abi kardeş bizim xtb ve xsb ayarında bull's eye farklı bir makine hem çok güçlü hemde o güçte hafif. Makine alternatifi çok olunca insan ister istemez arada kalıyor işin içinde bütçe durumu aynı zamanda elde bulunan muadil makineler girince işler karışıyor. Shimano makineler gerçekten kendini gösteriyor.Verdiğiniz parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor. Ayrıca BULL'S EYE hakkında yorum yapıp makinenin performansı konusunda bilgilendiren arkadaşımız Tamer Bey'e de teşekkür ederim. Balıkavı formumuzu sevmemim en önemli sebeplerinden biride paylaşımların ticari değil dostane ve sadece fikir babında oluşudur. Netice itibariyle bizler tüketici konumunda fikir alışverişi yapıyoruz bu ortamda harici beyanda bulunanlar siteye reklam vererek bunu daha rahat yapabilirler. Tüm arkadaşlara güzel ve keyifli avlar dilerim.
Çevirirsin boğazda birgün karşılaşırsak Makine gerçekten güçlü ve bir okadarda rahat-hafif. Bende Fliegeni bir çeviremedim gitti Şimdi birde power aero fliegen çıktı ki bulls dan bile güçlü. 9 cm çevirme kolu ve 3.4 devir!! Biraz ağırca okadar. 580 gr.