Hüseyin arkadaşımın yeni almış olduğu Shimano kamışı nasıl test ettiğinin videosu,keyifli seyirler http://www.youtube.com/watch?v=4WN0PZnBYKE
Gerçekten zor bir durum. Valla ben bekledim, '' Aha şimdi kamışı kafasına patlatacak '' diye. En azından, markası ne olursa olsun, kamışın öyle test edilmeyeceğini ömrünün sonuna kadar unutmamak kaydıyla öğrenmiş oldu. Eğitici paylaşımınız için teşekkürler.:thumb: :thumb:
Aslında kırılmazdı eğer kamışı ucundan tutup bükse idi Geçenlerde bir abimizin daha başına gelmişti sonradan istoça gittiğimde öğrendim yetkilinin ağzından ve elinden uygulamalı olarak
:laughing: :laughing: :laughing: Allah da sizlerin yüzünü güldürsün inşallah bol ve bereketli güzel avlar yapmanız dileği ile saolun
ben gülmedimde üzüldüm aslında yüz ifadesi kötüydü biraz. Ne denir böyle bir durumda bilemedim, geçmiş olsun.
Kamışı ilk ben test ettim,Hüseyin kamışın sap kısmını tuttu,ben de en uç kısmından tutup,balık varmış gibi kaldırttım Aynı akşam sudak için gittiler,ertesi gün Ender gelip videoyu izlettirdiğin de bütün arkadaşlar gülme krizine girdik,bugün dahi en az 7-8 defa izledik yine aynı kahkahalar Hüseyine yeni kamış verip,diğer kamışı da tamire gönderdik.Akşam üstü işyerinin önünde otururken,Hüseyin geldi ve ortalık yine kahkahaya boğuldu.
:laughing: :laughing: :laughing: harika video ibretlik :laughing: :laughing: sagdaki amcaya bakis atma olayi harika ama
Eveet neymiş kamış test etmenin de belli kural kaideleri varmış. Shimano bile olsa belli bir yere kadar güçleri var. Ortasından tutup büktüğünüzde kırılmayacak spin kamışta biraz zor bulunur zaten. Bu arada geçmiş olsun tabii aman dikkat gözünüze de gelebilirdi bir parça.
Allahim yarabim,gülme krizine girdim sabah,sabah.Arkadasin yüz ifadesine bakarmisin"hani kirilmiyordu bu kamis,kim verecek simdi parasini bunun"der gibi masum masum bakiyor"Madem yüzme bilmiyordun,niye ciktin agaca"derim bende...
Hüseyin Beyin yerinde olmayı hiç istemezdim Açıkçası ben çok daha farklı bir tepki verebilirdim. Geçmiş olsun
Ahahahahahah Çok keyifli bir seyir yaşadım gerçekten. "Shimano kalitesiyle tanıştı Hüseyin" Pek uzun sürmedi tanışıklık. Elveda Shimano Çok güldüm ya. Yalnız videoyu kim çektiyse ben olsam çok kızardım. Adam kamışı kırmış, çeken diyor ki; onu ordan tutmuyordun, göstereyim mi ? (Kamış kırıldıktan sonra neyini göstereceksin) Paylaşım muhteşem ama, teşekkürler Orhan abi.
Çok uzun zaman oldu böyle gülmeyeli. Shimano kalitesiyle tanışma, amcaya 'Acaba gördümü? Ben görsem o adamın aklına neler okurdum...' bakışı ve en sondaki onu öyle tutmuyodun... En usta film artistleri çekemezler böyle sahneyi. Doğaçlama olunca çok orjinal olmuş.
Çok uzun zaman oldu böyle gülmeyeli. Shimano kalitesiyle tanışma, amcaya 'Acaba gördümü? Ben görsem o adamın aklına neler okurdum...' bakışı ve en sondaki onu öyle tutmuyoduuuun!... En usta film artistleri çekemezler böyle sahneyi. Doğaçlama olunca çok orjinal olmuş.