Arkadaşlar bir sitede shimano catana cx spining 2.40 10-30 aksiyon değerlerine sahip kamışı 62.50 tl ye gördüm peşin fiyat diye geçiyor nerede bakarsam bakayım 160 tl nin altına düşmeyen bir üründü düşüncelerinizi alabilirmiyim acaba Çoğu arkadasımızıda bilgilendirmiş oluruz diye düşünüyorum
İkinci el veya tamir görmemiş olduğuna eminseniz, yurtdışından getirtilip satılıyor olabilir... Sahte bir işe böyle internette görülecek kadar girilebileceğine ihtimal vermiyorum... sonuçda distribütörü var... bir dava açsalar adam bir daha doğrulamaz... Satın alacağınız yer kayıtlı bir firmaysa, faturalı olarak ürünü satın alın ve bir aksilik çıkarsa tüketici koruma hakem heyetine dilekçe verin, %99 kazanırsınız.. Risk almaya değer bir fiyat görünüyor
Herşeyin sahtesi olduğu gibi bununda olabilir.. siteyi paylaşabilirsen konuyu okuyanlar inceler. hatta bu siteden alış-veriş yapanlar varsa güveninirliği konusunda da fikir verirler
siteyi aradım yanlışlık varmış fiyatta normali 145 liraymış onlarda çok şaşırdılar ve çok teşekkür ettiler onları arayıp uyardığım için hemen değiştiriyoruz fiyatı dediler.. peki almaya kalksak en son ne kadar olur dedim iyiliginiz karsısında size jest olarak sitede gördügünüz fiyata verebiliriz dedi aldım bende shimano catana cx spining 2.40 10-30 gr 62.50tl ye aldım
Demek adam fiyattaki yanlisligi farkedip tesekkur etti ve o cok dusuk fiyattan sana mali adeta hediye etti Bana kalirsa bu soylediklerinden sonra malin sahte olma ihtimali daha da artiyor. hihi Bu iyiligi foyasi ortaya cikmadan konu kapansin diye yapmis olmasin!
bu olaydan hemen sonra kamışın fiyatını eski haline getirdiler ürün faturalı gönderilecek onun haricinde herhangi bir sorunda geri gönder değişim yaparız dediler bahsettiğim firma basit bir firmada değil ve daha öncede alışveriş yapıp memnun kaldığım bir siteydi belirtmek isterim... ürün elime geçer geçmez resminide çekip koyarım.. ama ben ürünün orjinalliginden eminim
Hala sahte oldugu kanaatindesin sanırım o kadar önyargılı olma bence ürün yarın elimde olacak detaylı bilgileri yazarım hihi bu arada hemen sonra değiştirdiler evet,şu an 145 tl ye alabilirsin istersen
Teşekkür ederim hemşerim inşallah sanada nasip olur bendeki biraz şans :=) ama gittikçe hastalık haline dönüşüyor sanırım insan her gördügü makinayı kamışı sahteyi almak istiyor hihi
Hayir, o kanaatte degilim. Nicin oyle dusundugunu anlamadim. Yazdiklarindan sonra dogru bir alisveris yaptigindan emin oldugunu gordum ve gule gule kullan dedim. Sen sanirim baska turlu algiladin. Birsey kanitlamak zorunda degilsin. Rahat ol, kamisini keyifle kullan..
ürün bugün itibariyle elime geçti ürün %100 orjinal o fiyata böyle bir kamışa sahip oldugum icin çok mutluyum
Güle güle kullan. Mutlak orijinaldir. Bir ara bende bulmuştum 15 Tl.ye. Hatalı fiyat lduğunu anladım ve mail attım, o fiyata 10 tane gönderin diye. Özür dilediler hatalı fiyat yazılmış diye ve akabinde 150 tl. yaptılar. Zaman zaman olabiliyor bu tür hatalar.
teşekkür ederim tevfik abiciğim isabet oldu walla shimano exage'im ile güzel uyum saglayacaklar o makinayıda sen aldırmıstın bana