shimano kazası

Konu, 'Makineler' kısmında burakhalil tarafından paylaşıldı.

1. burakhalil

burakhalil burak halil

Favori Kamış:
    Shimano Nexave BX Tele Surf 4,20 mt SHAKESPEARE: Ugly Stik Travel Spin 1,98
    Favori Makine:
    shımano sonora 4000FA Shakespeare 2450 shımano saragosa 14000f D.A.M QUICK 1000FD
    En İyi Avı:
    75 cm turna 6kg sazan
    2 hafta önce sazan avındayken büyük baş hayvan(inek) kazıkda duran shimanomu boynuzuyla misinadan kapıp 20 m falan taşlık bölgede sürükledi =) neyse hayvan kurtuldu makinam kurtulmadı birkaç yerinde derin çizikler birde misina sarım telinin sabitlendiği yerde sorun vardı üstüne sert şekilde düştü seke seke gitti av dönüşü tevfik abiyle konuştuk oda beni okyanus marineye(balıkavımarketi) yönlendirdi telefonla görüştük ve gitti bakımı yapıldı. 4gün sonra geldi düzeltilmiş memnun kaldım. nexave kamışımında ucdaki gezer vincanlarıdada sorun vardı yolladılar.memnun kaldım burdan shimano kullanıcılarına çok memnun kaldığımı ellerinden geldiğini yaptıklarını canı gönülden söyleyebilirim. pazar günü olduğundan dolayı teşekkürlerimi arayıp iletemedim yarın arayıp çalışanlarına teşekkür edeceğim tabiki tevfik abimede teşekkürler =) sağlıcakla kalın...reeling

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Herkes balık yakalamayı beceremezken, siz büyükbaş sığır yakalıyorsunuz.:p :p

Demek ki iğnen iyi değil. Kurtulmuş.:p :p

Tekrar geçmiş olsun derim.

İstediğin düzeyde bakımı yapıldığına ve sonuçtan memnuniyetine sevindim. Umarım bedel almamışlardır. Almışlarsa da çok cüzi bir miktar olması gerekir.

Kullandığımız ürünlerin, satış sonrasının olduğunu, ciddi yaklaşımları görmek ne güzel. Aslında olması gereken bu değilmi ?

Bir daha sığır yakalamaman dileklerimle.:p :p :thumb: :thumb:

3. burakhalil

burakhalil burak halil

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    shımano sonora 4000FA Shakespeare 2450 shımano saragosa 14000f D.A.M QUICK 1000FD
    En İyi Avı:
    75 cm turna 6kg sazan
    cüzi bir ücrette almadılar hatta ankaradan yolladığım kargo parasından geri gelen kargo ücreti daha ucuza geldi :) memnunum ben tekrardan iğneleri değiştirmeli evet :)banghead

4. 4443

4443

Enteresan bir kaza ama herşey olabiliyor işte geçmiş olsun :)

5. burakhalil

burakhalil burak halil

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    75 cm turna 6kg sazan
    sağolun kafayı yedim ben ama olacağı varmış:)

6. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Shimano markasına yakışır bir çizgiye gelmeye başladılar,helal olsun,tabiki zorlu bir süreç dünya markasını temsil etmek,yakın zaman da yeni mağazaya taşınacaklar,inanıyorumki çok daha iyi bir çizgiye getirecekler.

Başta Mehmet Ali Kardeşim olmak üzere,tüm ekibi kutluyorum,