2 hafta önce sazan avındayken büyük baş hayvan(inek) kazıkda duran shimanomu boynuzuyla misinadan kapıp 20 m falan taşlık bölgede sürükledi =) neyse hayvan kurtuldu makinam kurtulmadı birkaç yerinde derin çizikler birde misina sarım telinin sabitlendiği yerde sorun vardı üstüne sert şekilde düştü seke seke gitti av dönüşü tevfik abiyle konuştuk oda beni okyanus marineye(balıkavımarketi) yönlendirdi telefonla görüştük ve gitti bakımı yapıldı. 4gün sonra geldi düzeltilmiş memnun kaldım. nexave kamışımında ucdaki gezer vincanlarıdada sorun vardı yolladılar.memnun kaldım burdan shimano kullanıcılarına çok memnun kaldığımı ellerinden geldiğini yaptıklarını canı gönülden söyleyebilirim. pazar günü olduğundan dolayı teşekkürlerimi arayıp iletemedim yarın arayıp çalışanlarına teşekkür edeceğim tabiki tevfik abimede teşekkürler =) sağlıcakla kalın...reeling
Herkes balık yakalamayı beceremezken, siz büyükbaş sığır yakalıyorsunuz. Demek ki iğnen iyi değil. Kurtulmuş. Tekrar geçmiş olsun derim. İstediğin düzeyde bakımı yapıldığına ve sonuçtan memnuniyetine sevindim. Umarım bedel almamışlardır. Almışlarsa da çok cüzi bir miktar olması gerekir. Kullandığımız ürünlerin, satış sonrasının olduğunu, ciddi yaklaşımları görmek ne güzel. Aslında olması gereken bu değilmi ? Bir daha sığır yakalamaman dileklerimle. :thumb: :thumb:
cüzi bir ücrette almadılar hatta ankaradan yolladığım kargo parasından geri gelen kargo ücreti daha ucuza geldi memnunum ben tekrardan iğneleri değiştirmeli evet banghead
Shimano markasına yakışır bir çizgiye gelmeye başladılar,helal olsun,tabiki zorlu bir süreç dünya markasını temsil etmek,yakın zaman da yeni mağazaya taşınacaklar,inanıyorumki çok daha iyi bir çizgiye getirecekler. Başta Mehmet Ali Kardeşim olmak üzere,tüm ekibi kutluyorum,