sonbahara ve kışa hazırlık olsun diye şimdiden envanteri tazelemeye başladım. Kuvvetle muhtemel yurtdışında kullanmayı düşünüyorun. Şu anda vestiyer üstünde yatıyor Özelliklerine gelince, 2.40 , HPC 400, 120 gr atar, ......198 gr kamış ağılığı, tekne ve sahil kullanımına uygun, sap eva kaplaması, titanyum kaplama halkaları, .........2011 en iyi yeni kamışı ödülünün sahibi, tahminime göre şu an bizim memlekette bulunan en iyi spin kamışlardan bir tanesi. İnanılmaz hassas ve atış kapasitesine sahip. Bu kombinasyonu youtube da seyrettim, bir ispanyol yapmış ve youtube a koymuş ancak ispanyolca olarak anlatım yapmış. Dedimki kendi kendime: hayat kısa kendine eziyet etme yok atarı 0-20, 20-50, 10-30.....yıllar sonra elime kargı almışım bari taşıdığıma değsin Makinemiz shimano twinpower sw 5000 , Sufix 832 0.24 mm çeker 18 kg ip. Tüm takımın ağırlığı 590 gr. sahte ve şamandıra dahil 20-25 gr bile çok iyi mesafelere bırakılabiliyor.(kamışın önerilen başlangıç gramı 40 gr) Yorum değerli üstadların......... [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG]
Mert kardesim, gule gule kullan. Yorum demissin, ne yorumu kardesim, makinen 10 +1 BB, 6 lık devir oranı, Kamısın desen, super demek bile az. Velhasıl 600 SLC Mercedes sahibi olmussun. Tabii ki o arabaya da sen gibi klas arkadasımız yakısır. Oyle bir aracın uzerinede toz kondurmamanın gerekliligini bilmen gerekir. En iyi ve zevkli avlarda kullanman dileklerimle. Tevfik.
onu bunu bilmem Müzik sistemi Harika sen yeni oltanın gramından bahsetmişsin bana ne Müzik sistemini gördükten sonra Hepsinin Maşallahı var güle güle Kullanın Rastgele
herkese çok teşekkürler, kargı-makine kombinesini beğenenlere de teşekkürler, müzik sistemini de beğenenlere de teşekkürler... Fikrimce tekneden veya sahilden avcılığa meraklı arkadaşlar, sahte atımında şamandıra, su topu, 30-80 gr jig kullanımı konusunda çekincemeleri yoksa , bu kargı ve makine her türlü hava şartında utandırmadan görev yapacaktır kanaatimce.