Selamlar, Mevcut Banax serimi (sx4000/sx2000/si800) yenilemek amacıyla makina araştırıyorum Shimano ya takıldım üyelerimizden tavsiye almak istiyorum. At çek de 4000 ve yemlide 6000 serileri uygun ama ALIVIO/CATANA/NEXAVE modelleri aradında kararsız kaldım hangisini tercih etmek gerekli. Bir de FA/FB bu serilerde ne manaya geliyor. En uygun fiyatı nerede bulabilirim.Teşekkürler Eray Demirkol
Yazdığınız modeller içinde nexave diğerlerinden bir gömlek üstündür. Fayat konusunda bira daha ileri gidebilirim derseniz farklı modellerde öneriler gelebilir. Bu arada Çanakkalenin neresindensiniz?
Mümkünse EXAGE 4000 AT-ÇEK için tavsiye edebilirim.Sarımı harikadır.Fiyatı biraz daha maliyetlidir yanlız.ALIVIO ise yemlik için uygun ama onu kullanmadım , kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olacaklardır sanıyorum.
Alivio 4000 FA yı tavsiye ederim. Yemli, yemsiz, çapari vs. hepsinde kullanabilirsiniz. At-çek için spin kamışınız varsa catana 2500 ü tavsiye ediyorum. Nexave sanırım biraz daha pahalı ama alivio ve catana modelleri beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. Bu konuda sitenin ekipmanlar bölümünde fazlasıyla yorum mevcut. Ayrıca Türkiye distribütörlüğünü yeni alan firma da sitenin sponsorlarından, fiyat karşılaştırmasını oradan yapabilirsiniz.
benzer bir konu da ben açmıştım kısa süre önce. buradan da faydalanabilirsin. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=30887
Vermiş olduğunuz modellerde fiyat performans farkı var.Çift kollu makine kullanabilirseniz exage 4000 almanız sizin için daha iyi olacaktır.Yemlik olarakta 6000 modelini alabilirsiniz. FB ve FA makinenin önden kalamalı olduğunu gösterir.