Shimano marka makineler hakkında

Konu, 'Makineler' kısmında hsyn tarafından paylaşıldı.

1. hsyn

hsyn Huseyin

Favori Kamış:
    zargana toplu kasnak
    En İyi Avı:
    karagoz,200gr
    Merhaba;

Shimano markasının kalitesini bisiklet sektorunden cok iyi biliyoruz.av konusunda da bu forumda shimano kamışlar hakkında da iyi bir bilgi aldım.peki makineleri hakkında neler düşünüyorsunuz?fiyatları 2000 YTL civarında olanlar da var 60 ytl civarında olanlar da var.peki ; "şu makineleri alabilirsin, şunlardan uzak dur " diyebiliceginiz bir durum varmı shimano marka makineler ile ilgili?

:)

2. Hüseyin en iyisi şöyle yapalım..Sen Ne tür bir avda kullanmak için makine aradığını ve bütçeni yaz..Bizde daha faydalı önerilerde bulunalım..60 ytl lik bir makinemi istiyorsun yoksa 2000 ytl likmi..??

İşin aslı makineler amaçları ve modelleri düşünüldüğünde aşağı yukarı fiyat olarak birbirine yakın..

3. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Sırf Adı var diye alet edevat almanın bence bi manası yok.En çok hangi avda kullanacaksınız,ne türbir avcılık tarzınız var bunlara bağlı bence.Fakat kalite olarak tabiki shimanolar kalitelı altler 2 farklı modelını kullandım gayet başarlıydı.

4. hsyn

hsyn Huseyin

Favori Kamış:
    zargana toplu kasnak
    En İyi Avı:
    karagoz,200gr
    Haklısınız.butce konusunda oncelikle konuşmak istiyorum.ben aslında biraz heyecanlıyım sanırım ne satın alacagım konusunda...ben bu iş için 300 ytl yada 350 ytl harcamayı düşünüyorum maksimum.yıllarca hep ozenle korumak ve kullanmak istiyorum aldıgım oltayı veya oltaları.Av konusuna gelince ;işte cok şey bilmedigim bu konuları actım ve alırsam aldıgım urunler ile karagoz,lufer,levrek gib orta ve buyuk boy balıkları tutmak istiyorum .tabi en başta istavrit tarzı kucuk balıkları yakalamam da gerekiyor zaman zaman yem için ogrendiklerime dayanarak...Ayrıca Rapala tarzı suni yemler ile de avlanmak istiyorum.aslında ben sitenin sohbet kısmında yeni arkdaşlar ile ava gitmek istedigimi yazdım.ve onlardan da yavaş yavaş cevaplar alıyorum sagolsunlar.İlgileniyorlar benimle.onlarla İlk başta bir de bir ava katılıp bu işi giriş seviyesinden başlıyarak ogrenmek istiyorum.ama en azından aldıgım makina o an avda benim ve bana ogretecek olan arkadaşların isteklerine o an cevap vermesini istiyorum..yani bu av bu oltayla olmaz sozunu duymak istemiyorum mesela :) Cok fazla benım durumumu dallandırıp budaklandırdım ama sanırım anlatabildim :) okuyup cevap yazdıgınız için cok teşekkürler

Son düzenleme: 26 Eylül 2008