Merhaba arkadaşlar Shimano nexave bx 200 gr atarlımı yoksa vengeance surf 170 gr atarlı arasında kaldım. sizlerden yardım bekliyorum. boğazda uzak atışlar için 200 350 tl arası kamış arıyorum. ben bunları gördüm ama tavsiyelerinizide alırım saygılar Kenan
çok teşekkürler tavsiyenize uyarak doğru spot balıkçılığa gidiyorum ve yeni kamışımı alıyorum saygılar
Bende nexave 150gr atarlısını almayı düşünüyorum. (Alışveriş yaptığım av bayisinde sadece bu var) Bu kamışla minimum kaç gram kurşunu randımanlı olarak atabilirim? İstavritin bol, denizin çarşaf gibi olduğu 50-60gr. kurşunla çalıştığımız zamanlar için uygun olurmu?
Tahmin ediyorum en iyi atışı 130 gr.lık bir ağırlıkla sağlayacaktır; bu değerin üstü veya altı atış performansı doğal olarak düşük kalacaktır...
Maximum performancı zaten 120 - 130 dur ama bunun altında ağırlıklarıda gayet erimli atabilirsin.150 gr da gerekirse atarsın ve atar merak etme.
İnternet üzerinden alışveriş yaptığım bir firma yetkilisi 150 gramlık bir nexaveyle 50 gramı anca önüne atarsın demişti. Bu açıdan kullanan arkadaşlarla paylaşayım dedim. Teşekkürler Uluç Bey