Uploaded with ImageShack.us MERHABA ARKADASLAR VE USTATLAR BU YENI KAMIS VE SAHTE BALIGIM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
Hayırlı olsun.. Benim de almayı düşündüğüm bir kamişti.. Bende alivio modeli var ben memnunum. Kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum.. Bu arada, sakın ola tuttuğun balık ucundayken havaya kaldırma kepçe kullan. En ucundan dibe kadar catir catir kopabiliyor...
tugrul abı dedıgın gıbı bı urunse catır catır edıyosa ıyı bı urun degıl bende savege var kac defa o sekıl kaldırdım bırsey olmadı
hayırlı olsun güle güle kullan kamış esnek yapıya sahip gibi algılıyorum doğrumu .daha önce catana ve başka bir modelini incelemiştim shimanonun.onlarda esnekdi... sahteyi hiç kullanmadım,benzerlerini japonların videolarında görmüştüm. onların orda iş yapıyor bizde nasıl olur bilemem
evet kadır abi esnek bı kamıs ve halkaları kucuk bıraz ama guzel gorunusu halkaları kalıtelı gercekten ama aksıyonu saglamlıgı nasıl olur bılemem
Gökhan bey kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan.Bildiğim kadarı ile kıyıdan Turna avında kulllanmak üzere aldın.Kamışın aksiyonu Midium Turna avı için ideal bir esneklikte.Turna avında WTD aksiyonları pek önemli değildir dolayısı ile kamışın çok sert olmasına gerek yoktur orta sertlikte bir kamış ideal olanıdır.Doğru bir seçim yaptığını söyleyebilirim..
tesekkur ederım hakan abi peki ima nın aldıgım rapalası ıs yaparmı makıne mısıne kasık felanda aldım cumartesı gelecek onlarda