YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ: OLUR DA GÜNÜN BİRİNDE BİR TROFEYLE KARŞILAŞIRSAM, ZAFERE ULAŞMAMDA BANA YARDIM EDECEK BİR KAMIŞ ARIYORUM. YERİ GELECEK TROFE İLE GÖĞÜS GÖĞÜSE ÇARPIŞABİLECEĞİM, YERİ GELECEK TAŞLARIN ÜSTÜNDEN KEPÇESİZ BALIĞI ALABİLECEĞİM BİR KAMIŞI ARIYORUM. NEXAVE GAMETYPE : http://fish.shimano-eu.com/publish/...ltwater_rods/spinning/nexave_cx_spinning.html, SPEEDMASTERT GAMETYPE: http://fish.shimano-eu.com/publish/...water_rods/spinning/speedmaster_spinning.html BU İKİ KAMIŞTAN HANGİSİNİ, NEDEN, NEREDEN ALIRSINIZ? BLANK MATERİAL XT40/XT60 İLE BİOFİBRE FARKI NEDİR, NEXAVE İÇİN TEST CURVE 10-20 LB DENMİŞ, SPEEDMASTER İÇİN NEDEN DEĞER YAZILMAMIŞ. BU İKİ KAMIŞ ARASINDAKİ ALMAMI GEREKTİRECEK ANA ÖZELLİK NE OLMALIDIR?
Speedmaster game typelar artık üretilmiyor. Bulmanız da biraz zor. Onun yerine yeni model olan Speedmaster gamepower ı tavsiye ederim. Nexaveyle farkları kullanılan malzemenin kalitesi rengi vs.. İmkan varsa iki kamışı da inceleyip öyle karar verin.
Spin kamışlar balığı salla sırt kayalıkların üstünden almak için üretilmez. Hele yanlış şekilde trofe olarak adlandırılan büyük avları bu şekilde çıkarmak için hiç değillerdir. Spin kamışın görevi, balığı denizle karanın birleştiği yere kadar getirmektir. Eğer daha fazlasını bekliyorsanız, o kamıştan balığı yakalamada istenen verimi alamazsınız. Tavsiyem bunların hepsini bir kenara bırakın. Shekaspare'in ugly stick denen kamışları vardır onlardan alın. Spin olarak iyi değildir ama, hemen hiç bir balığı sudan çıkarırken kırılmayacak kadar sağlamdır.
sağlam misinanız varsa..balığı öyle böyle yorup suyun üstüne çıkarırsınız..kamış ve makina 2ci planda..ana unsur sağlam misina ve ona uygun düğüm..kesenin ağzını açıyorum atık..alacağım güzelinihihi serdar abiye katııyorum..kamışla balığınızı kaldırmamanızı öneririm..küçük balıklar istisna..
Bir speedmaster game type kullanıcısı olarak, eğer bulabilirseniz almanızı tavsiye ederim balığı sudan kesmenizi heleki hedef levrek ise tavsiye etmem. Ama iyi bir kamış ariyorsaniz speedmaster bu konuda gercekten iyi. Üretiminin durduğunu söylemişler, doğrudur üretimi durdu ve yerine power game serisi çıktı Ancak atar aralığı farklı.