Saygıdeğer balıkavınet üyelerine merhaba.Shımano makina bakım yağı kullanan üyelerden bir ricam olacak.Kullanmış olduğunuz shımano yağ setindeki yağlardan , olumlu veya olumsuz sonuçları yazarsanız , çok çok memnun olurum.Birde farklı daha kaliteli bakım malzemesi kullanan üyeler de varsa , onlardan da farklı yorumları bekliyorum.Paylaşılan bilgiler dalında olmuş meyva gibi tatlı ve faydalıdır.Tüm balıkavınet üyelerine , mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Tüm üyelere Bursa'dan kucak dolusu selamlar.Hoşçakalın , şen kalın.ERCAN 1977 BURSA
Olumsuz bir yönü yok; zaten makina üreticisinin tavsiye ettiği, özel olarak ürettiği yağlar bunlar; olumlu yönü ise şimdiye kadar herhangibir sorun yaşamamam... Eğer detaylara inerseniz kendi yağları gres ya da ince olan; yapışma özelliği var; ayrıca oldukça akışkan mı artık ne diyeyim yoksa kaydırıcı mıdır ne olduklarından makina çok rahat çalışıyor...
WINKEL WW 3000 Spreyi (Sıvı Gres) makinalarım için yegane kullandığım yağımdır..yapışkan bir yağdır,,akıp gitmez..tutunduğu yerde yapışır.bilindik yağlayıcılar dan farklı.makinanın içini dışını bununla yağlarım.. 3yıl oldu alalı bitti bitecek..bu siteden almıştım..ilgili birileri..tam bu zamanlarda almıştım..eşantiyon kalem ve not kağıtı yollamışlardı..kalın birşey idi kendi kutusunda sabah telefon edip tekrar sıpariş edeceğim..stok durumunu öğrenmem lazım.. http://www.ensarshop.com/urun/winkel-420080-ww-3000-spreyi-sivi-gres-.aspx Yüksek basınca dayanıklı yağlama malzemesidir. Suya, 180oC ısıya ve korozyona karşı dayanıklıdır. Tutunma özelliği fazladır. Akma ve damlama yapmaz. Şeffaf renktedir ve kalıcı yağlama yapar. Kullanım Alanları: Otomotiv sektöründe, ağır iş makineleri, forklift zincirleri, kalıp aparatları vb. için kullanılır. Ölçü:24 X 500 ml
daha iyisini bulamazsın. ben onlardan almadığım için aydabir yağlama yapıyorum, gerçi en son kullandığım yağ 8 ay gittiya hayırlısı. seninki en az iki sene gider