ağırlık=580gr. devir=3.4 Max Drag Gücü (kg)=19 8+1 Korumalı ve korozyona dayanıklı S-ARB Shimano rulman misina sarımı=81cm. CI4 Rotor sıralı sarım aero Wrap Kolay bakım portu http://www.youtube.com/watch?v=AjnzlFYzEu4&feature=youtu.be gümrüğe takıldı ama aldım ilk izlenimlerimide sizinle paylaşmak istedim.
ZIPKINCI IBO Guzel bir secim yapmissiniz, hayirli olsun. Kaca maloldu acaba? sağ oğlun ,kadir bey levreklerden haber yokmu sanki bayadır ortalıklarda yok sunuz gibi ben mi göremedim.
uzun zamandır pistlere dönmemiştim geçenlerde yokladım..nasipse yarında yokluyacağım bu aylarda takıldığım merada levrek çok zor..levrek harici bilimum avcı denk getirebilirim..hiç belli olmaz bu ayda
Kullanım amacınıza uygun, çok güzel bir tercih.:thumb: :thumb: Güzel günlerde, mutlulukla kullanmanız kısmet olsun.
Hayırlı olsun. Çok güzel bir makinedir. Uzun yıllar sorunsuz kullanacağınızı düşünüyorum. Keyifli avlar dilerim.
birol bey izinizden gidiyoruz,ama ilginçdir makinanın kolu sağ tarafa takılıyor sol tarafa bir türlü takamadım diğer parçayı yedek sanıyordum meğer biri sağ taraf diğeri sol taraf içinmiş sonradan jeton düştü makine 580 gr yazıyor ama elime aldığımda makine çok hafif geldi iyi dilekleriniz içinde teşekkürler.
Şükrü makinan hayırlı olsun.. Aynı makina bende var geçen sezon kullandım..Lakin şöyle durumlar oldu..at-çek te özellikle kurşunun dipte olduğu durumlarda.. kurşunu yerden kaldırıken makina 3.4 olduğu için bana biraz zayıf geldi.. diğer devir oranları yüksek makinalarda bunu yaşamadım..1.4.9 yada 1.5 gibi, ama tabii sizin avlanma tarzınız yemli ise, ona çok uygun.. belkide senin elinde daha farklı olabilir bu makina.. Hayırlı uğurlu olsun.. Rast Gelsin..
Hayırlı olsun ben de yaklaşık 6 aydır keyifle kullanıyorum Birol Bey sağolsun tavsiyeleriyle almıştık Tabi doğrudan tavsiyede bulunmadı ama paylaşımlarıyla güzel bir seçenek oluşturmuştu. Yağ gibi alet
Murat bey merhaba, pek yorum yapmayı beceremem ama şu kadar söyliyeyim catalina 104 cm topluyor fliegen ise 81 aradaki fark kolunuza yük olarak biniyor. kesinlikle rapalada fliegen çok daha rahat...ama özellikle sezondaki yoğun avlarda ve hızlı sarım isteyen palamut avlarında fliegeni yormamak adına böyle bir seçim yaptım. zaten malzeme kalitesini ve kullanımdaki güveni en az fliegen kadar hissettiriyor ben 5000lik kullanıyorum ki özellikle bunu seçtim turdaki sarım miktarından dolayı, uygun gücü kola verebildiğiniz sürece king tarabya tarafına gelirim mutlaka ramazan ayından sonra,rahatlıkla deneyebilirsiniz.
takip ettiğim bir makine sizin kullandığını görünce hemen sorayım istedim potenzanızada yakışıyordur. yurtdışında çok övülen bir makineymiş özellikle bakım istememesi boğaz gibi zorlu av sahaları için uzun yıllar sorunsuzca hizmet edeceğinin göstergesi evet bende palamut için düşünüyordum istavrit çeker gibi palamut çekeceğine eminim aklımda güç denince twinpower ve catalina kaldı . yurtiçindenmi almıştınız ? güle güle ve bol trofeli avlarda kullanınız
Bende catalina alsam 5000 lik seçerdim. Devri ideal. Bu arada Fliegen yorulmaz istediğin kadar yüklenebilirsin Fliegen ile palamutu almak için biraz kastırmak gerekiyor malum hız konusu. Ama balığı aldıktan sonra kral sensin. Balığı en rahat Fliegen ile çekersin.
yurtiçinden değil. yurtdışından sipariş vermiştim Birol abi vallahi o kadar kaymak bir makineki fliegen, yorulur diye çok korkuyuorum ama sen yorulmaz diyorsan öyledir, balığı rahat çekme konusunda haklısın,kiloluk kurşunu bağlasan aynı rahatlıkla çekebilirsin hissi veriyor fliegen..
öncelikle sağolun iyi dilekleriniz için;makinayı sadece rapala için aldım avlanacağım yer yüzde doksan kanlıca,bu ikinci sörf makinam ilki mıtchel markaydı devride yüksek bir makine ama koluma verdiği yük çok fazla olduğu için şu an atıl durumda önceliğim şu an uzak atış bunu bana versin gerisi sorun değil.yüksek devir gereken yerdede ryobı epplauusse var oda güzel makine.
sağolun,Tabi doğrudan tavsiyede bulunmadı ama paylaşımlarıyla güzel bir seçenek oluşturmuştu, aynen katılıyorum.:thumb:
sayın egeli makine katoloğunuza bakıyorum hemen hemen aynı gitmişiz mıtchel,shımono exsage,arada bir penn var,onu bilmiyorum nasıldır ve ryobı epplaussse mıtchell benim için }hüsran-exsage kapanmasorunu hariç çekişte sorun yok siz bu olayı çözmüştünüz-ryobı eplausse çekiş mükemmel bakalım sizede hangi makine kısmet olacak sanki bir makine arar gibisiniz yine inşallah gönlünüzdekini bulusunuz .
Twinpower (SW8000PG) Catalina'dan daha güçlü; ancak kıyaslama yapılacak olunur ise Catalina'nın da üstün olduğu farklı noktalar mevcut; bu ikiliden birini seçebilmek için beklentimizi tam olarak belirlememiz gerekiyor sanırım...