Shimano Rarenium Ci4 3000SFA (RARCI43000SFA 200gr) Merhaba, Sadece bir kez Konyaaltı sahilinde denenmiş tatlı su ile temizlenerek fotoğraflarda görünen kılıfında muhafaza edilmiştir. Eşimin kıyı avcılığına pek ilgi duymaması ve benim diğer takımları kullanmam nedeniyle daha sonra kullanılma fırsatı olmamıştır. Ürünü tercih eden kesim sayesinde popülerliğinin hala devam ediyor olduğunu eklendiği Shimano 2014 Kataloğunda da (Syf 13) görülüyor. Özellikler; RARCI43000SFA ürünün kısaca 6 Rulmanlı, 5.0.1 Devir Oranında, Önden Kalamalı ve 0.18mm-240m / 0,20mm-220m / 0,25mm-140m / 0,30mm - 100m misina sarma kapasitesine sahip olduğu söylenebilir. Ek teknik bilgi fotoğraflarda kutu üzerinden de elde edinilebilir. Kutu içeriğinde Makinenin yanı sıra sıfır üründe olduğu gibi 1 Yedek Makara, Shimano Bakım Yağı ve yedek contalar aynen bulunmaktadır. Makineye takılı Makara ve Yedek Makara (Spare Pool) üzerinde Trabucco T-Force Super Strong Spinning (yeşil, İtalyan 0,25mm) misina ve Shimano Speed Master Allround (beyaz, Japon 0,25mm) misina takılıdır. Kullanılmamasına rağmen önceden sarıp hazır tutma stratejisi nedeniyle. Kutusu sanıyorum ya kargoda diğer makinalarla beraberken ya da kendi suçum nedeniyle deforme olmuş ve bantlamışım fotoğraflarda görülebilir. Ürün kutularını ayrı muhafaza ettiğim ve uzun süre olduğu için net bilgi sunamadım. Not: Satış kargosu Alıcıya aittir. Takas düşünülmemektedir.
Anlamdım fiyatı yazmak bu kadar mı zor yaaa sıfırı 530 tl sen ne istiyorsun makinene özellikleri nette yazıyor bilmediğimiz bir şeyi yazarsan ona göre taliplisi artar
400TL Eksik bilgiye istinaden anlayışınız için teşekkürler, metin ilan sitesi için hazırlandığı ve orada tutarlar metin dışında bir alana girildiği için gözden kaçmış. Anlayış ve sabrınız için sağolun
Ürün satışı başka platformda gerçekleşmiştir. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler. Forum yetkililerinin gerekli işlemleri yapmadı rica olunur.