Selamlar; Kılcal çizikler hariç, kullanıma engel hiçbir problemleri yok. Pazarlık, öldürmeyecek şekilde yapılabilir Üzerindeki ipler ve Kutuları dahil Not : Lütfen ciddi alıcılar pazarlığa girişsin !!! SHIMANO SARAGOSA SW5000 Sıfır Fiyatı : 730 Tl civarı İstenen : 550 Tl ======================================================================================- SHIMANO STRADIC HAGANE 2500 Sıfır Fiyatı : 570 Tl civarı İstenen : 480 Tl ======================================================================================- RYOBI AP POWER 8000 Sıfır Fiyatı : 400 Tl civarı İstenen : 300 Tl ======================================================================================- RYOBI ECUSIMA 6000 VI Sıfır Fiyatı : 220 Tl civarı İstenen : 170 Tl ======================================================================================- PENN SPINFISHER v5500 Sıfır Fiyatı : 310 Tl civarı İstenen : 250 Tl ======================================================================================- Shimano TwinPower SW 5000XG Sıfır Fiyatı : 1800 Tl civarı İstenen : 1500 Tl ======================================================================================- Penn Seaboy 1.65 30-50LBS Trolling Kamış ve Omoto GTR T30L Çıkrık Makine Adı üzerinde Trolling için tasarlanmış bir takım Kamış İçin İstenen : 60 Tl Makine İçin İstenen : 350 Tl ======================================================================================- Shimano Sustain 5000FG Sıfır Fiyatı : 850 Tl Civarı İstenen : 650 Tl ======================================================================================- Shimano Speed Master AX 4.30 Mt 150 Gr Sıfır Fiyatı : 600 Tl Civarı İstenen : 500 Tl
Normalde bu tarz konulara bu şekilde cevap yazmayı sevmem ama, SHIMANO STRADIC HAGANE 2500 460 tl'ye satılıyor şuan '' 0 '' bir şekilde. Tabi ki serbest piyasa isteyen istediği malzemeyi istediği fiyattan satabilir.
Gökmen kardeşim, ben de "şu" muhabbeti hiç anlayamadım biliyor musun(!) Uzatmayayım; elbetteki insanlar istedikleri yerlerden, anlaşabildikleri ölçüde, istedikleri fiyata alabilirler ki gel gelelim ben de zaten "pazarlık" diye bir kelime kullanmışım Dolayısıyla, almak isteyen herhangi bir arkadaşımla "ben pazarlığa hazırım" demişim zaten. Hadi sağlıcakla
inan kardeş hayırlı satışlar..maşşallah bir iki aydır malzeme satıyorsun (hem sosyal medyada hemde forumda)görüyorum ne kadar çok malzemen varmış satmakla bitiremedin))ne diyelim alanada satanada hayırlı olsun
arkadaşım iyi akşamlar içlerinde tekne ve beklemeli kıyı avlarında kullanabileceğim bir ürün var mı . Roybiler buna uygun die düşünüyorum fiyat en son ne olur ve tavsiyen var mı
aga canın sağolsun ama 200 300 arası hem teknede hemde kıyada yemlide kullanabileceğim bi makine arıyorum tavsiyen varmı