Bir arkadaşımın ihtiyacı olan bir ürünü aramak için çıktığım malzemeciler turumda, bir yerde Shimano Sahara 4000 FB gördüm. ( Gerçi şu an, USA piyasasında FD modelleri var.) Sıfır ürün. Yedek makarası var.120 Tl. fiyat söyledi. Shimanonun indirimlerine onuda ilave etmiş. Pazarlıkla 100-110 gibi alınabilir. Exage 4000 RC ve 6000 FB modelleri elimde var ama. Şeytan dürtüyor işte '' AL '' diye. Sizlerin fikrini almak istedim. Derseniz ki '' O fiyata kaçmaz '' Alırım. Yoksa vazgeçecek gibiyim, ama aklımdan da çıkmayacak. Son sözü siz söyleyin.
Al...ma..al al..maaa al bulunsun abi..alma al abi al.. Tevfik abi tecrübenle bu isi daha iyi biliyorsun. Hepimiz ayni hastaligin madurlariyiz alsan bi dert almasan o da dert biliyorsun ihtiyaç meselesi degil bu
Tevfik agabey, Sahara 4000 FD'nin ABD fiyati $ 78 yani yaklasik 138 TL. Bunun uzerine nakliye, gumruk eklenince 200 TL'ye yaklasacaktir tahminim. Bence buldugunuz fiyat gayet uygun gibi. hihi http://www.ebay.co.uk/itm/Shimano-S...225?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2319c62479
Hep böyle diye diye olmadımı ? Okan kardeşim. Verdiğin ara gaz alnmıştır.:thumb: :thumb: Gözlerinden öperim.
Yani al diyorsun. O zaman benim 4000 lik Saharam, sizin 3000 lik Saharanızı evire çevire döver ve üstünede '' ABİ '' dedirtir.hihi hihi
Burak Halil kardeşim, henüz almadım ama, '' Başlamak, Bitirmenin Yarısıdır '' Misali, burada ki ara gazları neticesi, geri kalan yarısınıda tamamlayacak gibiyim. Teşekkür ederim.
Tevfik agabey, sizin elinizde kuru bir dala tutturulmus bes metre ip ile igne de olsa her zaman en usttedir, herkesin agabeyidir. Hayirli ugurlu olsun simdiden.
Teşekkür ederim Cemil kardeşim. Yoğun ısrarlara ve tezahüratlara dayanamadım ve almaya karar kıldım. Haydi hayırlısı. İyi dileklerimle.
Ağabeyinde, ağabeyliğini bilmesi gerekir. Bakış açınız ve değerlendirmeleriniz için sonsuz teşekkürler ederim.
Tevfik abi sen o makineyi almışsın ama haberin yok bence, kanına girmiş birkere, almamak olurmu bu saatten sonra?
Tevfik abi, içimizde shimano yu en iyi bilen sensin.. Sahara 4000 de güzel bir makine malum, fiyatı da uygun bulmuşsun, bugün parası senden çıkar ama, yarın bir dostun sorar gelişinden verir mutlu edersin.. hediye vermişten güzel olur miadlı ürün de değil bunlar evladiyelik mallar, her zaman prim yapar.. hayırlı olsun abi. saygılar..