Merhabalar, shımano silent assassın 140f 14cm 23 gr arc sistem bu maket balığı kullanan arkadaşların yorumları nelerdir? link aşağıdadır..
Arada bende bakıyorum shimano sahtelere arc ağırlık transfer sistemi olduğundan ilgimi çekiyor atımları iyi yönde etkilediği söyleniyor benimde almayı düşündüğüm sahteler arasında
Sanırım sahteler piyasaya yeni girdi. Yakından gidip inceledim boya kalitesi gerçekten çok iyi ama suda görmek lazım. Kesinlikle kötü değildir diye düşünüyorum, mesela fiyatını hak edip etmediği bence. Bende exsence serisinden bir tane alıp denemeyi düşünüyorum. Saygılar.
Alanlar olduğunu biliyorum ancak raporlayanı görmedim.Atış mesafesi oldukça sonuçta shımano ama etkinliğini bilmiyorum.Zaten piyasada şuan yok.bende bu sebeple konu açtım belki kullanan vardır.Yoksa videolara kanıp alamak pek doğru değil.
Merhabalar...Öncelikle dikkatinizi çeken sahte SHİMANO'nun EXSENCE serisinin sahteleridir...Bu seri özellikle levrek için üretilmiş bir sahtedir ve exsence sahte serilerinde silent Assasins modelidir...Aero dinamik yapısı ve genel olarak yabancı olmadığımız ARC sistemli(kabaca mesafe arttırmaya yardımcı bir sistem) bir sahtedir.Bu sistem kısaca yaylı bir sistemdir.Sahte fıtlatıldığı anda mesafeyi arttırmaya etkili bir şekilde yardımcı olur...Yüzüşleri gayet başarılı ve etkilidir..Bu sahte serisi makine +kamış kombineleri ile aynı seri olması nedeniyle ve makineleri genelde düşük devirli olduğu için ağır sarımlarda ,ağır yüzüşlerle daha etkili olacağı kanısındayım... Sahte japonyada oldukça etkili sehteler arasındadır..Fakat ülkemizde nekadar etkili olur bilemeyiz zira japon levrekleri tür ve saldırdanlık açısından daha bir hırçın levrektir... Alıp denemekte fayda vardır...Zira ben ingildeteye giden kuzenimden bir kaç tane sipariş ettim... Bu serinin bir çok modeli vardır...Bence su üstü modellerinide bir değerlendirin...Ülkemizdeki stok durumuda malum biz amtörler çoğu zaman bencilliğimize ve nefsimize yenik düşerek çuval çuval alırız sahteleri...Sorgulamayız hiç davranışlarımızı...Muhakkak güzel insanlarımız zula yapmak için fazla fazla almışlardır ve büyük umutları vardır Bir iki atışta levrek atlayacak hissiyle atarlar denize ilk başlarda Daha sonra umutlar kesinilnce bir iki aya sahteleri satılığa çıkarmaya başlarlar forumlarda:thumb: Sağlıcakla kalın
teşekkürler verdiğin bilgiler için.Benim elimde onlarca sahte yok belirli başlıklar altında sahte edindim mavi renk kodunda olan bir sahte arıyordum ,bu sahteden almayı düşünüyorum t.c de yok gelecek deniyor ama ne zaman belli değil.Avrupada netten almak iin araştırdım yok, japonya pazarında bazı bellirli sitelerde bilienen sitelerde de yok.Bakalım artık..
Birde ilk partilerde firmalar fazla sipariş getirmiyorlar malumunuz elinde kalabiliyor ama bundanda az getirmişler 3-4 sitede var ama ellerinde yok.Bir abimize söyledim 129f modelini ptesi netlşecek durumu.