Merhaba Atçek Avi Için Shimano Sedona 2500 Fd Almayi Düşünüyorum.kullanananlar Var Ise Görüşlerinizi Almak Isterim.
Muammer kardeşim, Sedona 2500 FD demişsin, Sedonalarda güzel makinalardır. USA için üretilen modellerden olup yüksek devirlidir. EU için sadece 500 FD serisi ( Mini spining Modeli vardır.) İleride parça problemi olabilirmi bilemem.
Bak bunu bilmiyordum teyfik abi HAFTA SONU AV MARKETİNDE DOLAŞIRKEN GÖRDÜM SEDONA 2500 FD Yİ İNCELEDİM 6:2 DEVİRLİ 5 BİYALI 270 GRAM AĞIRLIĞINDA GÜZEL Bİ ÜRÜNE BENZİYOR AMA KULLANLARDAN BİLGİ ALMAK İSTEDİM GENEDE.ZATEN MEVCUTTA OKUMA TRIO 30 VE DAM PRO SPIN SLR 530 MAKINALARIM VAR FAKAN SEDONANIN DEVİRİ BUNLARDAN DAHA İYİ SU ÜSTÜ VTD DE DAHİ İYİ OLACĞINI DÜŞÜNDÜM.
Her halikarda iyidir. Bu model her ne kadar USA kataloglarında olsa da, Bizim iç piyasamızda yer etmiş, EU katalog ürünü gibi hemen hemen her satıcıda bulunabilen bir ürün. Performans ve kalite üstünlüğü olmasa o yeri edinemezdi sanırım. 7 Kg. Drag gücü vardır. http://global.ebay.com/search/?Query=shimano+sedona+2500+FD&Region=0