Shimano Sedona 500 FD 4+1 BB Makine

Konu, 'Makineler' kısmında harunzengin tarafından paylaşıldı.

1. harunzengin

harunzengin harun

2. MehmetKordan

MehmetKordan MEHMET KORDAN

3. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Yani alabalıkta spin yaparak kulanacaksınız deyilmi,aslında olur ama bence atılıp çekilerek yapılacak avlarda WS olan makineler daha iyi,shimanonunda var böyle makineleri,.Mehmet arkadaşımızın önermiş olduğu makinede çok iyi makine,bir inceleyin derim...

4. MehmetKordan

MehmetKordan MEHMET KORDAN

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Küçük çocuğunuzla beraber ava gitme planınız varsa isabet olur o boy makina.:D :D

Ama ben kullanacağım derseniz ve Alabalık derseniz, devrini 5.5-6 seviyelerine, makara boyutunuda 25-30 gibi veya 2500-3000 seviyelerine getirin seçimlerinizde. Ayrıca yedek makara avantajını da gözardı etmeyin. Bahsettiğiniz USA versiyonlu makinanın, FD serisilerinde yedek makara yok olarak biliyorum.

6. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    Bende sizin gibi at-çekte turna,t.levreği ve kasna için makine araştırdım konumda var sitede ve http://www.avmarketi.com/asp/product/19105/Shimano-Catana-2500-FB-2XSSS-1-BB-Makine bu makineyi aldım çok hafif sağlam ve kaliteli, yedek kafası varki bu çok önemli turna için ip misina diğerleri için mono misina sardım av göre kafasını değiştiriyorum.Bence bu makina alabalık için fazla bile gelir artan para ile güzel bir kamış alın 3-5 te sahte oldu size takım o kadar parayı bir makineye alabalık için vermeyin derim ama siz bilirsiniz.

Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.

7. harunzengin

harunzengin harun

8. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Harun kardeşim, kullanılmaz diye bir şey kesinlikle olmaz; tanımam bu terimi. Kullanılır. Hatta o makinayla surf, jig bile yaparsın. Makina '' Hayır, bu benim branşım, stilim değil '' demez. Ama kapasitesi neyse o kadarını kullandırır size.:confused: :confused: :D

Sadece Alabalık için derseniz, bu makinanın devri 4.7 ve bu iş için biraz yavaş. Şöyle 6 ları görebilmeli.

Misina sarımı. 0.25 e geldiğinde 70 m., 0.30 a geldiğinde 50 m. Olacaktır. Zaten makara yapısının ufaklığı sebebiyle, 0.25 den sonrası, problemleri de beraberinde getirecektir.

Bu bilgiler dahilinde en güzel kararı ve değerlendirmeyi, kendi adınıza siz yapacaksınız. Yoksa kalite, fiyat & performans bazında tartışılmayacak kadar iyidir.