merhabalar yeni makine aldım acaba At-Çek(Spin) için nasıl? teknik özellikleri aşağıdaki gibidir. Bana gelişi 40tl. P3®Serisi 5.1:1 Devirli 3+1 Bilyalı Ağırlığı: 345 gr Bir Turdaki Sarım: 32 82cm Drag Gücü: 13 LB 5.90kg Misina Kapasitesi: 0.25mm/260mt 0.30mm/180mt Deniz İçin Tasarlanmış Paslanmaya Dayanıklı Hafif Grafit Gövde Titreşim Engelleyici Dyna-BalanceSistemi Super Stopper II Kusursuz Sarım Sağlayan Fluidrive IISistemi Misinanın Gam Yapmasını Engelleyen Power Roller IISarım Bilyası Soğuk Dövme Tekniğiyle Üretilmiş Alüminyum Kafa
Merhaba Aynısı bende mevcut. Birazcık ağır olmasına karşın saat gibi çalışır. . Not : yaklaşık 1,5 sene evvel yaklaşık 80tl ye ebay dan almıştım. Şimdi 40TL yi görünce "off off " dedim. Hayırlı uğurlu olsun.
Barıs kardesim, hayırlı,ugurlu ve kısmeti bol olsun. SHIMANO olsun camurdan olsun. Bildigim sudur ki; SHIMANO, sınıfının MERCEDESİ. Gerisi yalan. Iyi dileklerimle. Tevfik.
güle güle kullan shimano fazla söze gerek yok 40 tl gelişi iyiymiş alabileğimiz bir yer varmı türkiyede
Burada Türkiye'de 110tlye satıldığını görünce,vallahi bende şaşırdım ama ebayda hala 80tl civarı . Çok teşekkür ederim abi.
Tevfik ve metin abi temennileriniz için çok teşekkür ederim Ben Ebaydan aldım ücretsiz kargoyla birlikte. Aynı kişi şuanda 48dolardan satıyor ücretsiz kargoyla birlikte.En hayret edici tarafı da 4günde elinizde oluyor.
. Nacizane tavsiyem : "WD40" diye bir sprey yağlandırıcı satıyorlar. fiyatıda : 6tl Tuzlu su avından geldikten sonra önce tatlı su ile yıkayıp sonrada güzelce WD40 ile yağlıyorum. Saat gibi maşallah. .
Merhabalar Tarcan Bey, Fikirlerine ve bilgisine oldukça değer verdiğim bir büyüğüm olta makinalarının yağlanmasında kesinlikle WD-40'ın kullanılmaması gerektiğini söylemişti. Anlattığı kadarıyla WD-40'ın pas çözücü gibi etkisi olması nedeniyle makina dişlilerinde olması gereken ince film gibi bir tabakayı erittiğini ve bu durumun da uzun vadede makina için ciddi sorunlara yol açtığını söylemişti. Bu arada bahsekonu makinayı daha önce Bayrampaşa Decathlonda incelemiştim. Gayet güzel ve iş görecek bir makina aldığınızı söyleyebilirim. Ayrıca aldığınız fiyat da mükemmel ötesi bir fiyat olmuş. Yeni makinanızla keyifli avlar ve bol trofeler dilerim.
2500 lük olanını kullanıyorum...son derece güzel...boyundan büyük işlerin altından rahatlıkla kalkıyor...
Yorum yapan bütün dostlarıma teşekkür ederim.Anlaşılan iyi bir makine almışım ve gayet uyguna almışım. drag'ı 5kg olması da bana gayet iyi gelmişti.
. Merhaba ; Aşındırma yapacağını zannetmem, zira düzenli olarak kullanıyorum. Kendi yağlamada yapıyor . Ama elbette en iyi yöntem budur diyemem. ama tuzlu tuzlu bırakmaktanda 100 kat iyidir. Aslında bir arkadaşım silikonlu sıvı gress yağından bahsetmişti. Yarın sanayiye uğrayıp alıp deneyeceğim. Uyarı için teşekkür ederim. Selamlar.