Shimano Speed Master

Konu, 'Kamışlar' kısmında Senol_Temur tarafından paylaşıldı.

1. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Herkese Merhaba Bu sene Turna avlarım için Shimano SpeedMaster 2.4 luk kamisini almayi dusunuyorum kullanan eden varmidir acaba ? Resimde sari icine aldim 7-28 gr test orani var . Goruslerinizi alabilirmiyim ?

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Harika kamis. Benim sirp ustam kullaniyor. Her gramaji var koleksyon yapmis resmen. Erimi de aksiyonu da direnci de çok iyi. Gozun kapali al bence.

3. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Benimde balıkçım tavsiye etti Savage Gear kamış alacaktım bu daha iyi dedi tam istedigin gibi Ne çok sert ne çok yumuşak diye . Fiyat araştırması yapayım bakalım birde nedir piyasası ona göre alayım reeling . Teşekkürler roy

4. Dubara33

Dubara33 Mustafa

Benimde bilinçaltımı sürekli meşgul ediyor. AX serisini çok methediyorlar. Sonraki üretimlerin AX serisi kadar klas olmadığını duydum birçok kez. Sizin ustadakiler hangi seri?

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Seri olarak bilmiyorum. Senelerdir kullaniyor. Benim bildigim 4 senesi var, evveliyati da vardir.

6. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    CX serisi sanırım bu sene yeni çıktı tam bilgim yok ama bulamadım internet sitelerinde baktığımda sadece Shimano katalogunda var .