arkadaşlar herkese selamlar elimde fazlalık olan shimano speedecast 4.30 200 gr teleskopik surf kamışımı satıyorum kamışı çok az kullandım belki 5 belki 6 kez kullandım.temiz herşeyiyle orjinaldir. kamışa 450 tl istiyorum ist içi elden teslim edilir alacak arkadaşa hayırlı olmasını diler bol trofeli avlar dilerim. ürün özellikleri:Shimano Speedcast Surf Kamış 4.30mt 200gr Olta Kamışı, Fiyatı 620,98 TL | SpotBalik.com.tr bu arada satılık bazı spin ve surf sahteleride satışa koyacağım. sahtelerin bir çoğu kullanılmıştır. sahtelerin tamamı 130 tl
sahtelerle ilgileniyorum... Toplam kaç adet sahte var... pazarlık payı var mı? öm atmaya çalıştım sistem kapalı....
Selamlar geç gördüm mesajınızı 21 adet shte var krgo parası bana ait ama fiyatta bişey yapamam yasadıgınız sehir için iyi sahtelerdir onu söyleyebilirim ilginiz için sağolun almaya karar verirseniz ilk iş gününde kargoya veririm saygılar
Bu işten pek anlamadığım için soruyorum.... ilk iki resimdeki ve diger resimdeki uzun olanların markası nedir... birde uzun olanlarin gr nedir.
1-take 2-protackle 3-kendo 4-savager 5-remixson 6-remikson 7-shimano 8-rover98 9-maxrap 10-rapala 11-remixson 12-take 13-remixson 14-take 15-kendo 16-muhtelif 17-yabomax 18-veapon 19-muhtelif birinci resimde yalnızca iki sahte olanlar ise üstteki strike pro alttaki weapondur. 2.resimde sahteleri yukardan aşagıya sonrasında sağdan sola doru markalarını yazdım umarım açıklayacı olmustur. uzun olanların yani sorduklarınızın hepsi sistemli içleri bilyeli sahtelerdir. içerisinde 10 grm olanıda mevcut 18 gr olanıda mevcut karışık tam olarak hepsinin agırlıklarını bende bilmiyorum. ancak tesciilli balık kandırmış sahtelerdir.