öncelikle selamlar değerli arkadaşlar.. aranızda bu seriden kullanan, bilgisi ve tecrübesi olan varsa biraz bilgi verebilir mi? fiyatı gerçekten çok uygun.. birde hem tuzlu su hemde tatlı su için 2,10-2,40 iş görür mü? şimdiden teşekkürler.. reeling
Ben kullandım Özgün. Çok esnek kamışlar, bana biraz da denge problemleri varmış gibi gelmişti o vakitler. İş görür mü görür, çok bi beklentin yoksa, kullanılabilir.
30-50 liraya shimano bugün işteyken öğle arası gittim baktım hoşuma gitti de emin olamadım tam.. ucuz alcam diye aldığın malı hiç kullanamamakta var şimdi.. birde hem tatlı su hem tuzlu suda işimi görse iyi olur.. 2.40 iyi gibime geldi..
Bende 2-10 gr atarlı ( genelde internette 2-8 yazıyor ) var tatlı su ve tuzlu su LRF de denedim. Bence fiyat performans gayet iyi. 20-30 metre 2-3 gr lık sahteler gidiyor. Hatta wtd bile denedim o da yapılıyor. Tabi sahte hafifti.
Erkan Abi ben ankaradayım ama ayvalıkta yazlık var orası LRF için çok iyiydi.. çok teşekkür ederim bilgi için.. aklımda 2,40 ovardı ama WTD çok zor olur gibi 1,80 gibi iyi olur..