Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us reeling
Benim makinam, senin makinanı döver. Hemde komalık yapar.hihi hihi İyi günlerde kullanırsın inşaallah. Öyle bir makina herkese kısmet olmaz. Kıymet ve değerini bilmelisin.
hayırlı olsun seydihan keyifli avlarda kullanırsın inşallah. makinan çok güzel uzun zamandır inceliyorum atçek için güzel bir makina epey makinaya baktım şu anda en gözüme çarpanlardan biri bu
bol trofeli avlar dilerim alınabilecek en iyilerden birtanesi ne sahipsin senin mutluluğunu tahmin ediyorum şimdi biran önce denemek istiyorsundur.RASTGELE
hayırlı olsn güle güle kullan bende gecen hafta biomaster 4000 hg makine almıstım japonyadan ..sen nerden ve kaca aldıgını paylısırmısın..
makıneyı abım sıparıs ettı almanyadan... oda avusturyadan bı fırmadan 179euroya aldı... akrabalar da sonra makıneyı turkıyeye getırdıler..
Hayırlı olsun süper bir makine hem hafif (260 gr) hem güçlü(20 ıbs çekerli) hem dee çok yakışıklı bir makina 4 4 lük bence
Ben de yeni sayılırım bu makina spinning yani at çekte(hafifliği,atarı,çekeri bakımından) kullanılır,yem olarak sahte balık vb. kullanıyoruz.Av olarak levrek akya lagos gibi avcı balıklar gelir,