Shimano Stradic CI4 Spinning Reel modelini demin buldum yurtdışında baya iyi yorumları var.Bilye sayısı ve devir oranı iyi ağırlığıda fena değil 260-270 gram filan.E-bay dan türkiyeye gönderimi de var(Bakalım bizim gümrüklerde 75 euro sınırı varya satıcıyla faturada düşük rakam göstermesi konusunda anlaşabilirsek almayı düşünüyorumm) Acaba bu modeli kullanan var mı veya bu makinayı CATANA CX SUPER SENSITIVE 2,70 MS 5-20 GR model kamışla tavsiye edermisiniz(Konu açmışken şunuda soriyim:Bu kamış nasıl sahtelerimin ağırlığına uygun tavsiye edermisiniz?)
ben sipariş verdım ve ailem almanyada oldugundan dolayı onlara yonlendırdım... pazartesi kısmetse elımde olcak shımano stradıc ci4 4000f modeli
Ege yeğenim merhaba. Makina tercihiniz isabetli bir seçim olmuş. Umarım anlaşırsınız ve alırsınız. Kamışınız '' Sensitive '' yumuşak ve hassas yapısı vardır. 15 gr dan fazla sahtelere pek geleceğini sanmam. O kalite kamış kullanmak istersen, yine aynı marka ve serinin BX ve CX serilerinin 14-40 olanları daha sağlıklı olacaktır. İyi günlerde zevkle kullanman dileklerimle.
Sorun değil benim 6-7 gramlık sahtelerim de var o 14-40 gramlıklarla onlarıda atabilirmiyin? birde dediğinize göre 3 model buldum bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? SPEEDMASTER GAME TYPE 2,70MT 10-50 GR DIAFLASH ST-A SPINNING 2,70 MH 14-40g SPEEDMASTER AX SPINNING 2,70 MH 14-40 GR
Atamazsın. Şayet atabilirsin demiş olsaydım, o kamışın 14-40 olan atar değerini ölçen, geliştiren ve belirleyen çalışmalara karşı saygısızlık yapmış olurdum. Atarsın. Atarsın atmasına ama aksiyon performansından çok çok uzaklarda kalır, randıman alamazsın. 14-40 denmiş. Bu 14 gram ile 40 gramlar arasında ağırlığı kullanabilirsin demek. % 10 opsiyon farkıyla
Elinizde ki Catana sensitive 5-20 lik kamışla, o ağırlıkta ki sahteleri kullanmamanız için bir neden yok. Benim vurgulamak istediğim şey, o aksiyonda ki kamışın 25-30 gram gibi sahtelerde zarar görebileceği şeklindeydi. Özelden attığınız diğer modelleri buraya, linkleriyle taşımanız daha isabet olacaktır. En azından konuya vakıf ve kullanan arkadaşlar fikir beyan ederler. Şayet siz kullanıyorsanız, sizin fikirlerinizi ve yorumlarınızı alırız.
Modeller yukarıda var siz tam bakarken ben konuyu düzelttim o yüzden göremediniz galiba o dediğim 10-50 gram arası atan hoşuma gitti acaba hassasiyeti fln nasıldır
Bahsettiğiniz kamış bu olsa gerek. Bütçe problemi yoksa neden olmasın. Ama kullanan arkadaşlar görüş belirtirlerse daha sağlıklı olur. http://www.mcavmarketi.com/urun_detay.asp?pid=5283