merhabalar.üstte belirttiğim gibi shimano stradic .277 10 50 atarlı kamışı kullanan varmı .artık cormoran bull fighter kamışı emekliye ayıracam.makinayıda vyeni aldım daiwa exceler3000 ha.kullanacagım sahteler 12 ile 25 arası değişen ağırlıklara sahip.ama bu kamışı kullanan hiç kimseyle tanışamadım.özellikle halkaları fuji galiba ama açıklamalardada rastlamadım.yardımcı olursanız sevinirim
Halkaları Fuji ve geniş kamış koltuk altına pek girmiyor sap kısmı kısa . Bir ark var ven denemistim. Birde çok sert bir kamis
Spin avlarda kullanmayı düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye etmem. Ancak 20-30 gr kurşunla 8 li çapari ile güzel istavrit alınır Aksiyon vermek imkansız bu kamışla..
kamışı gecen hafta aldım .15 50 atarlı.ama aksiyon konusunda çok sıkıntı yaşatmayacak gibi duruyor.tabiki biraz sert geldi ama önceki kamışım 10 30 atarlı cormoran gibi yumuşak bi kamış olunca böyle gelmesi gayet normal.bakalım deneyecez görecez.ama işin doğrusu yorumları okuyunca moralim bozuldu.
Hayırlı olsun. 12-25 gr ağırlıklı kullanacağınız sahteler için 8-35 gr atar ağırlıklı daha yumuşak bir kamış tercih etmeniz daha uygun olurdu. Fakat bu yeni almış olduğunuz kamışla, 30-40 ve hatta 50gr jig ya da kaşıklarıda kullanabilirsiniz.