SHIMANO SUPER AERO SPINJOY XT 4+1 BB SURF MAKİNE

Konu, 'Makineler' kısmında mertparlak tarafından paylaşıldı.

1. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Almayı düşündüğüm bu makine siz surf ustaları tarafından nasıl yorumlanır kullanışlımıdır birde fiyat olarak sizce nasıl 450tl fiyat verdiler en son fiyatı başkada bir lira inmiyor,
    bunun yanındada alacağım kamış modeli ise şu

SHIMANO ALIVIO DX SURF 4,20 MT 200 GR bunuda en son 150 ye ıraktı bunda hiç fiyat kırmadı gib birşey zaten 165tl etiket vardı

2. doctor

doctor Ferdi

Favori Kamış:
    Italcanna futura
    Favori Makine:
    shimano twen power 8000 Pg
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kilo 300 gr
    Mert nerede kullanacaksın bu makinayı eğer yemlide kullanacaksan olur.. ama at çe k te kullanılmaz seni yorar..kamışın güzel..güle güle kullan makina için shimanonun daha güzel modelleri var onlara bir bak derim..

3. popeye1907

popeye1907 Gökhan

Favori Kamış:
    shimano Super Aero Technium 425, Lineaeffe Prestige 7000 450-200, Okuma Salina 3 parça Surf
    Favori Makine:
    Shimano Bull's Eye 9050 XT, Shimano Saros 4000 F
    En İyi Avı:
    2 kg. vatoz ve 420 gr zargana
    Evet bu seti ne amaçla kullanmayı dşünüyorsun? Yemli ve çapari için uygun görünüyor ama atçek için zayıf kalır bence.

4. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Japon versiyonu, surf amaçlı, beklemeli avlara uygun bir makina. Güzel seçim.

Bu makinalar 2 şekilde satışa sunulmuştur. 1. si, ince hat adlandırmasıyla1 ve 3 numaralı makaralarla, 2. si, standart adıyla 3 ve 5 numaralı makaralarla. Makara numarası büyüdükçe misina kapaitesi artmaktadır. Umarım almayı düşündüğünüz makinada 2 makaralıdır. 3 ve 5 numaralı ise her halükarda avantajlı olacaktır.

Fiyatıda yurt dışı sitelerde, kargo + gümrük maliyetiyle 500-550 lira seviyeleri. İleride sorun yaşadığın zaman, parça sıkıntısı yaşarmısın onu bilemem. Bizde ve Avrupa pazarında satışı olmayan bir ürün.

Gerekli açıklayıcı bilgileri buralardan edinebilirsiniz.

http://translate.google.com.tr/tran...a=X&ei=vGtIUIvkCo7CtAaLn4GADA&ved=0CCQQ7gEwAA

http://translate.google.com.tr/tran...a=X&ei=vGtIUIvkCo7CtAaLn4GADA&ved=0CE4Q7gEwBQ

5. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Ferdi Abi ben bu makinayı at çek için düşünüyordum. Kamış sizinde dediğiniz gibi güzel duruyor ve elimde hafif hissettim. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

6. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Gökhan Abi, Ferdi Abiye söylediğim gibi at çekte düşünüyorum yemli ve çapari için uyduruktan birtane kamış ve makinam var çaparide işimi görüyor 7/7 yapıyorum istavritleri ip gibi diziyorum :)
    Yorumlarınız için çok teşekkür ederim

7. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Tevfik Abi, 2 makaralı bir makina, ancak siz ve diğer abilerimin bahsettiğine göre at çek için uygun bir makina değil gibi gözüküyor fiyat konusundada yurt dışı fiyatları daha pahalı gibi geldi bana
    Yorumlarınız için teşekkür ederim.

8. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Bugün bir av markete girdiğimde bana tavsiye ettiği ürün DAIWA EXCELER S 3000 (EXS3000) modeli at çek için uygun bir makina dedi

9. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Alacağın makinada mutlak yedek makara olmalı. Büyük avantajdır.

10. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    SHIMANO RARENIUM CI4 4000 aldım kamış olarakta SHIMANO CATANA CX TELE SPIN 2,40 -MH- 14-40 GR aldım umarım doğru kararı vermişimdir

11. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Güle güle kulan. Süper olmuş.:thumb: :thumb: :thumb:

12. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Teşekkür Ederim Abi. Bugün deneme fırsatı buldum bandırmada elimiz boş dönsekte zevkliydi :)
    İleriki günlerde sorduğum 4,20 lik kamış ve makinayıda alacağım kısmetse uzun atış ve bekleme için :) battı balık yan gider