shimano super ultegra 10000 xsa yedek makara lazım

Konu, 'Makineler' kısmında cyhntskn tarafından paylaşıldı.

1. cyhntskn

cyhntskn CeYhUn

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    SHIMANO SUPER ULTEGRA 6000 XSA
    En İyi Avı:
    SARIKANAT 55 CM ZARGANA :-)
    Merhaba arkadaslar makınaları kullanan arkadaslardan acıl bıılgıye ıhtıyacım var
    shimano super ultegra 10000 xsa makarası shimano super ultegra 6000 xsa ya olurmu acaba ebay da bı tane buldum temız ıkıncı el fıyatıda uygun almak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz acaba acık arttırma oldugundan hızlı olmam lazım

Son düzenleme: 2 Mayıs 2011
  2. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    %99 uyumlu olacaktır. Normal ultegra 10000'lik makina hem 10000 hem de 6000'lik kafayla gelir. Super ultegra modelinde de 10000 ve 6000lik kafalar uyumlu olacaktır.

Son düzenleme: 2 Mayıs 2011
  3. cyhntskn

cyhntskn CeYhUn

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ustat izmiri aradım hisar balıkcılıgı arasında cok az fark var dedı ama bunu kendım denemem lazım

4. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Makinanın bir tane yedek makarası olması gerekir. Orijinali boyledir. Var ise, bir 3. yedek makarayı, yurtdısına gidip gelen bir yakının olursa elden getirtmen daha avantajlı olur. Ebaydan nereden baksan 15-20 dolar + nakliye sigorta 30 Dolar, etti sana 50 dolar.Gelecek malzeme 2.el. ?????????. 75-80- Dolara cok guzel, degisik aksiyonlu bir makinaya daha sahip olabilirsin.Nacizane bu benim dusuncem tabii.

5. cyhntskn

cyhntskn CeYhUn

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teyfik abi inan makıne kafasını yurt dısından temın etmek sorun degıl her zaman gelen gıdenımız var fakat olmaz dıyolar arıyorum bakınca hıc bı fark gozukmuyo 1 makara degıl 2 yedek makarası var hepsıde aynı kafa koysana bıtanede surf tıpı bılgın olurda ozelden msj atabılırmısın abı..

6. balikoltasi

balikoltasi Birol

Uyar çok büyük ihtimal. Rahat ol :) Sadece derinlik farkı vardır. Daha fazla misina alsın diye.
    Shimanolarda aynı modeller içinde kafalar birbirine uyar.
    Örneğin: Power Aero Spin Power-Power Aero Fliegen.

7. cyhntskn

cyhntskn CeYhUn

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bende oyuzden ıstıyorum 0,35 mm 150 mt alıyo az gelıyo ban ayada benmı bılmıyorum bu ısı...bılgı alabılırsenız msj atarsanız sevınırım
    Saygılar..

8. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Tsunami trophy surf, Grauvell Teklon Concept Spin, Gloomis IMX Surf
    Favori Makine:
    Aero technium XT, Shimano twinpower 5000PG, Penn Fierce
    En İyi Avı:
    Ironfish
    ..........uyacaktir cunku ayni makinede sig kafa kullananlar var.... mesela benim technium da bir adet 6000lik kafa var ve uyuyor birebir normalde makine 10000.... su da cok tercih edilen bisey; 4000 lik makinesi olanlar 5000 lik makara takip kullanabiliyorlar... stradic, sustain, ultegra v.b. sikca uygulanan birsey.

9. cyhntskn

cyhntskn CeYhUn

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Aynen dedıgın gıbı arıyorum yok yok yok yok uymuyo dıyolar..

10. cyhntskn

cyhntskn CeYhUn

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    inanın Sitede yakın cevremde bı arkadasımız olsa gıdıcem yanına sıf denemek ıcın makınanın makarasını

11. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    http://www.avmarketi.com/asp/product/9364/SHIMANO-SUPER-ULTEGRA-6000-XSA-MAKINE

Ceyhun kardesim, Linkini verdigim firma istocta. Al makinanı git oraya.onlarda da 6000 lik makina mevcut gozukuyor.Bak bakalım onların makinasının kafası seninkine uyuyormu,uymuyormu; kendin test etmis olursun.

Baska cozum yolu dersen kardesim, makaralara dolgu yaparak ,misina sarım kapasitelerini azaltabilirsin. Mesela, kartunumsu market brosurlerini makaranın genisliginde uzunca kes ve sıkıca sar.sarım miktarını kendin ayarlayabilirsin.Sonrada bantla sıkıca yapıstır. Yada elektrşk bandını sararak da makaranı sisirebilirsin. Makaranın birisine 0.30 luk digerine 0.40 lık bir digerine 0.20 lik misina sararak, cok pratik bir sekilde uygun ava uygun makara kullanabilme kabiliyatin olur ki bu avcılıkta son derece onemlidir. Kal saglıcakla.Tevfik.

12. cyhntskn

cyhntskn CeYhUn

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Tevfık abı bılgıler ıcın tesekkur edrım aslında benım ıstedıgım tam tersı makınanın mısına kapasıtesını arttırmak
    umarım yazan bırı cıkar fırsatım olsa karakoye dogru gıdecegım makınayıda alıp

13. SAKARYALI_54

SAKARYALI_54 NIHAT

Yedek Kafa

10000 Ile 6000 Farkli Buyuklukte Olan Makina Baktiginizda Shimano 4000-5000-6000 Kafalari Ayni Kafadir Sadece Farkli Olan Misina Kapasitesidir Eger 10000-12000 Bulursan Kafalar Aynidir Farkli Olan Misina Kapasitesidir Bir De Sen Senin Makinanin Yapildigi Seneyi Yasda Resmini Koysan Daha Iyi Olurdu Cunki Shimanolar 2 Degisik Ana Shafvardir Yani Kakanin Oturdugu Saft Ve Rotar Farklidir Ebayden Almadan Once Ona Bak Birde Eger Yarin Firsat Bulursam Ben Shimano Service Telefon Acar Sana Fiat Soylerim. Saygilar