Arkadaslar ınternette cok arastırdım Sızlere sorum su Turkıye de satılan en ıyı surf kamısı sımdı bu kamısmıdır Parası malum degermı sızce bogazda avlanmak ıcın Yoksa ısın ıcınde abartı mı var Hepınıze en ıcten tesekkurlerımle
Bildiğim kadarıyla japon malı. Çok güzel taşıma çantası var. Fincanlar yeni ve düğüm yapmayan fuji k type sic ve Shimanonun en üst seviye karbonu kullanılmış. Teleskopik sınıfının en iyisi yani. Ama şu var. Ben o kadar para yatıracak olsam bunun parçalısını alırdım. Gerçek bir uzak atış makinesi olurdu.
Değip değmeyeceği size kalmış... Shimano kamışlarda son nokta bu modeldir; daha üst ve iyi bir modeli yok... Performansı da fiyatı da çok yüksektir... Tabii o kamışa o klas bir makina almak gerektiğini; makinanın da fiyat olarak ondan aşağı kalmayacağını biliyorsunuzdur elbet...
Bence yazık o kadar para verme (tabii para senin). Bence al bir tane super aero technium 4.50 220 gr atarlı tamamdır işte.
Merhaba Muratbey, öncelikle aramıza hoşgeldiniz, imza ayarlarınızda yaşınızı belirtmediğiniz için size böyle hitap etmem gerekti, ayarlarınızı tam olarak düzenlerseniz size hitap edecek olanlar içinde kolaylık olur. Bahsettiğiniz kamış boğaz için bile çooooook ve de çoooooook lüks bir kamış, kamış bu rakamı hakkediyorki böyle fiyatlandırmışlar lakin bu kadar parayı bir kamışa kim bağlar bilmiyorum. 1.670. Tl çok uçuk bir rakam.