Selamlar öncelikle 2 yıllık Trio 30s imin kafayı yemesinden sonra daha kaliteli bir makine almayı düşünüyorum fakat bu 3 arasında kaldım acaba bu makinalar hakkında bilgisi olan varmı ? 30 veya 40lık kafa almayı düşünüyorum spin ve sırtıda kullanmayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz ? bide devir nerde daha önemli gear ratio nerde daha önemli ? cevaplayan abilerime şimdiden teşekkürler Bu arada Stradicin Cl+4 modeli
sustain, bunların arasında en dengeli ve sarımı düzgün olanı. onun dışında iç mekanizma olarak sustain ve stradic birbirine çok benzer, hemen hemen aynı kalitededir. devir konusu pek takmana gerek yok, en az 4.8 ve üzeri devir olduğu sürece, atçek'te sorunsuz kullanırsın. bazı su üstü sahteler 6.2 ve üzeri devirde daha iyi netice veriyor. birçok dalarlı sahte 4.8 ve 5.2 devir arasında daha iyi çalışıyor. silikonlar ve yüzen sahteler 5.2 devirde ortalama en iyi performansı veriyor. bunlara göre seçimini yapabilirsin.
Stradic fı 3000 ve biomaster sw 4000 kullanıyorum halen tabiki biomaster daha kaliteli bi makine sustaini denemediğim için yorum yapamıycam. Biomaster ve stradic'i sürekli ip misinayla kullandım ve bugüne kadar en ufak bi sorun yaşamadım biomasterin çok iyi bir kalaması ve gerçekten ağırlık bindiği zaman rahat bir sarımı var. Ayrıca mekaniği gibi gövdeside çok kaliteli sürekli tuzlu suta maruz kaldığı ve bazen düştüğü halde en ufak bir deformasyon yaşamadım
Biomaster gercekten guzel makine sizdeki model bana göre yeni modelden daha guzel... siz makineyi benden almıştınız hatırlarsanız
kıyıdan denize atılmak üzere 200-300 arası bir makine önerir misiniz ??? Shimano Symetre 2500 RJ Spinning Olta Makinesi iyi midir giriş seviyesi için ??? http://www.hazirolta.com/shimano-symetre-2500-rj-spinning-olta-makinesi-urun21112.html fiyat olarak 185 tl ye kadar buldum... ya da sizin önerebileceğiniz makinalar var mı ???