Shimano Symetre FI Makine

Konu, 'Makineler' kısmında hiko55 tarafından paylaşıldı.

1. hiko55

hiko55 tanju yaşar dinçer

Favori Makine:
    Shimano symetre FI 4000
    Arkadaşlar hepinize hayırlı günler rastgelsin diyerek yaklaşık 1 haftadır beni derin düşüncelere daldıran bir konuda yardımlarınızı rica edeceğim.
    Özellikle spin ve hafif takımlar olmak üzere yüksek sayıda shimano makine kullanıcısının aramızda mevcut olduğunu düşünüyorum.
    Bende bu kişilerden bir tanesiyim. Oldukça uzun bir süre önce satın aldığım Shimano Symetre 4000 FI model makineme aklım erdiğince bakım yaparken daha önce farketmediğim bir şeye denk geldim.( acaba benim gibi olanların sayısı çokmu... :) )
    Makinemin çevirme kolunun iç kısmında SS 3000 yazıyor... Bu nedir diye düşündüğümde açılımının shimano symetre 3000 lik olabileceğini düşündümmmm ve dankkkk :) benim makinem 4000 lik.
    Şimdi benim makinem 4000 lik ama kol 3000 lik yani ben durumda kandırılmış oluyorum.Velhasıl kelam durum budur.
    Sizlerden ricam shimano makine sahibi olan yada bilgisi mevcut arkadaşlarım, kendi makinelerinin çevirme kollarının iç kısmındaki yazı ile makine modelini mukayese ederek yardımcı olurlarsa çok sevineceğim...
    Eğer düşüncelerim doğru ise benim makineye 4000 lik yeni bir kol makineyi bana satana ise ne gerekecek sonra bakacağım artık.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim hepinize.

2. mehmetcelik33

mehmetcelik33 mehmet celik

3. hiko55

Favori Makine:
    Shimano symetre FI 4000

İlgine teşekkür ederim Mehmet.Az önce kendilerini aradım 20 dakika kadar görüştük.Ne yazık ki ellerinden geleni yapmalarına rağmen sonuç alamadım.Ama kandırıldığıma olan inancım giderek yoğunlaşmakta.Bundan sonrasında ne olur arkadaşlardan gelecek cevaplarla anlayacağız kesin neticeyi..

4. burakhalil

burakhalil burak halil

Favori Kamış:
    Shimano Nexave BX Tele Surf 4,20 mt SHAKESPEARE: Ugly Stik Travel Spin 1,98
    Favori Makine:
    shımano sonora 4000FA Shakespeare 2450 shımano saragosa 14000f D.A.M QUICK 1000FD
    En İyi Avı:
    75 cm turna 6kg sazan
    abi bendede sonora 4000 var ondada 8SS 3000 yazıyor belki parça kodu olabilir kandırılmak kötü olur:(

5. hiko55

Favori Makine:
    Shimano symetre FI 4000
    Teşekkür ederim Burak.Umarım sonuç dediğin gibi çıkar...

6. balikci

balikci

7. burakhalil

burakhalil burak halil

Favori Kamış:
    Shimano Nexave BX Tele Surf 4,20 mt SHAKESPEARE: Ugly Stik Travel Spin 1,98
    Favori Makine:
    shımano sonora 4000FA Shakespeare 2450 shımano saragosa 14000f D.A.M QUICK 1000FD
    En İyi Avı:
    75 cm turna 6kg sazan
    shimano 40lık makina kullanan forumda çok var onlarda yorum yapar akşam yanılmış oluruz umarım reeling

8. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Tam olarak neresinde yazıyor bu? Bende Catana var, 40'lık.

9. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Tanju kardeşim, sen gönlünü rahat tut. Endişelenmeye gerek yok.Orijinali öyledir.

Bahsettiğin numara, ilgili ürünün parça üretim kodudur. Bende de Sahara 4000 FB nin kolunun iç kısmında '' 8 SS 3000 '' yazıyor.

10. hiko55

Favori Makine:
    Shimano symetre FI 4000
    :) Vay vay vay, benim 1 haftalık tüm komplo teorilerimi 1 saniyede sigara dumanı gibi üfledin dağıttın be delikanlı.
    Ben neden bunu düşünemedim ki acaba... :) Belki de aldatılma aptal yerine konma olasılığının verdiği paniktenmi acaba...?
    Her ne ise artık :) yazdıklarını okuduktan sonra eskileri bir karıştırayım da emin olayım bu işten dedim.
    Buldum da eski katalogları ve şemaları....
    Haklısın delikanlı..... Symetre FI serileri 750- 1500 -2500 ve 4000 olmak üzere 4 tip ve 3000 lik yok... :)( yok sa sen avukatmısın. Ortaya koydukların müvekkilinin masum olduğunu ispatlamaya çalışan avukatın savunma dosyası gibi her açıdan deliller sabit :) )
    Zaman ayırıp konuma gösterdiğin ilgiden dolayı çok teşekkür ederim sana.Artık içim rahat...

11. hiko55

Favori Makine:
    Shimano symetre FI 4000
    Haklısın Tevfik ağabey.Sağolsun Murat bey'in bulduğu çözüm sayesinde şüphelerim geçti ve makinemin orijinal olduğuna inandım tekrar.:thumb:
    Konuya zaman ayırıp yardımcı olan olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum tekrar....