sevgili üstatlar uzunca süre aradan sonra yavaş yavaş ava çıkmaya başladım ve şuan kendime ait bir iğnem bile yok giderken arkadaşlarımın kamışlarından ve kasnaklarından kullanıyorum ve bir takım çantası kurmaya karar verdim sizlerden istediğim bu kamış sizce nasıl at-çek avında kullanacağım 270cm boy 196gram ağırlık 7 halkalı 10-30 gram atarlı bir kamış sizce uygunmudur Makine olarakta Shimano Exage 4000FB düşünüyorum
Mert, yanlış anlama işine karışmak gibi maksadım yok da;tahminimce mudanya-trilye veya en alasından narlıda filan avlanıyorsundur heralde? (tatlısuysa hiç lafım yok orası ayrı.) at çek kamış yerine daha genel amaçlı kamış alman daha mantıklı olmazmı? bursadaki denizlerin durumunu biliyorsun at-çek'lik balık yoktur pek bizim denizimizde.yani koca sitede bursadan levrek raporu ya 2 tanedir ya 3 fazla yoktur yani. hem gördüğüm kadarıyla spin kamışlarıda biraz fiyatlıca oluyor diğerlerine nazaran. tabi karar senin seçim senin her daim,sadece fikrimi belirtmek istedim
Sevgili Ercan nedemek işime karışmak bu başlığı açma sebebim beni doğru yönlendirmenizdir belki okumuşundur ilk tanışma başlığımı 2007 senesinde dirseğimi kırmam neticesinde uzunca bir süre ara vermek zorunda kalmıştım balık avcılığına ozamanlarda kücük bir servet denecek kadar takımlarım vardı bırakınca arkadaşlara paylaştırmıştım bu takımları geri istemek olmıyacağı için yavaş yavaş takım kurmak istedim gelelim bursa sınırları içinde avlanmama eskiden balık için gitmediğim memleket kalmamıştı ve biz grup olarak şehir dışına sık sık gideriz antalya izmir ç.kale karadeniz sürekli gezeriz yeterki grup halinde hadi şugün şuraya gidiyoruz densin buyüzden spin kamışta lazım olur diye düşünmüştüm verdiğin bilgiler ve fikirler için sana çok teşekkür ederim umarım birgün birlikte çıkarız avlaklara
Evet hatırlıyorum konunuzu hatta yorum ile katılım yapmıştım naçizane. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla "yeminimi bozdum uleyynn" durumu mevcut sevgili dostumuz için bahsettiğin kamışı arattımda bulduğum siteleri nasıl kapattığımı bilmiyorum 280-290 civarı fiyatı varmış Elbette Shimano markasıysa ve bu kadar fiyat biçilmişse mutlak hakkını veren kamıştır.amma velakin keşke tecrübe ile yorum yapabilseydim,eminim kullanan birileri tatminkar ve eksili artılı yönleriyle bilgilendirir Birlikte av mevzusuna gelince çok çok memnun olurum,inşallah birgün kısmet olur saygıdeğer kardeşim.selamlar sevgiler