SHIMANO tele surf Emotion 390 pro. Arkadaşlar surf için bu kamışı aldım.80-180gr atarlı. Netten baktım ama pek bilgi bulamadım eski bir model galiba. Kullanan veya bilen varsa bilgi verirse sevinirim.
Artık çok geçte aldığım yer tanıdık değiştirmede sorun yaşamam. Alba pegasus ve penn'in kamışlarıda vardı. Sürekli alışveriş yaptığım yerdir daha öncede kırdığım birkaç kamışı hiç sormadan yenisiyle değişim yaptı. Bunada öyle garanti verdi. O yüzden tereddüt etmeden aldım ama değiştirebilirim farklı model ve markalarda mevcuttu. Tavsiyeniz kullanmamdan yanamı değiştirmemden.
değiştirme imkanınız varsa değişitirin derim bütçenizi söylerseniz marka model tavsiyesinde bulunabilirim ..
LINEAEFFE EXTREME CAST SURF KAMIŞ 180G önerebilirim uzak atışlar için uygun yemli avdada oldukça iyi diyebilirim rastgelsin
Yarın tekrar gidicem değiştiricem. Bakalım artık bu durumu da söylerim kendisine ne diyecek merak ediyorum. Bütçe maksimum 150lira fazlasını çıkamam.
Bu aldığınız kamış ile av bayiisinde mevcut olan kamışları söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız elbette.
Emrah 150 TL'ye sana fazlasıyla yetecek kamış alabilirsin. BEn tesaüf eseri büyük bir indirime giren Alba Star'a ait bir modeli almıştım. Hem de 35 TL'ye. Şu anda kamıştan çok memnunum. Uzak atışlarda da çok iyi. Gören diğer arkadaşlara da fiyatını söyleyince çok şaşırıyorlar. Sen 150 TL ye gayet güzel bir kamış alabilirsin....
Tavsiyeleriniz için taşekkürler. Pek fazla ürün çeşitliliği yok ama güzel bir kamış buldum. http://spotbalikcilik.com/index.php?do=catalog/product&pid=13092 Bu kamışla değiştirdim. Diğerine 85lira vermiştim üzerine 35lira fark verdim. Netteki fiyata göre karlı alışveriş oldu. Ama diğer kamışta gerçekten çok güzeldi ve çok sağlama benziyordu. Özellikte sordum bu kamışlar gerçek shimano değilmiş diye ama kesinlikle kabul etmedi ve ilk şikayetin benden geldiği söyledi, faturalarını hatta internet siteside mevcut olan toptancısını aradık beraber. Müşteriler bu kamışın fason çin malı olduğunu söylüyor dedi. Telefonda ki yetkilide kesinlikle kabul etmedi ürün kesinlikle orjinaldir ve malezya malıdır. Kafam karıştı ama hayırlısı olsun değiştirdik artık.
Maden o kadar iddia edebiliyorlar Shimano kataloğunda göstersinler o ürünü o zaman hepimiz emin olalım... Shimano'da öyle bir model yok...
Siz alışveriş yaptığınız bayii bilmem ama o konuştuğunuz sözde shimano distribitörü malı satmak için herşeyi yapan insanlardan sanırım ve dedikleri gibi shimano da böyle model yok. Av bayii veya olta malzemesi distribitörü olması doğruyu söylediği anlamına gelmez. İçin rahat olsun shimano da böyle bir model yok, iyi ki değiştirmişsin.
Kamış hakkında nette bilgi bulamadığım için sizle paylaştım. Sonuçta adamlar satıcı ne kadar malezya malı deselerde dediğiniz gibi shimanonun kendi kataloğunda ve sitelerde hiçbir bilgi yok sadece gittigidiyorda satılık ilanlar var. Verdiğim link iki üç kere tıklandığı zaman çıkıyor aldığım kamış LINEAEFFE CRYSTAL BAY SURF KAMIŞ 4.22M budur. Hafta sonu deneme şansın olur olur inşallah.