Bugün shimano spheros 8000pg almak için üsküdara gittim shimano twinpower 8000 swpg-a ile çıktım Bir kere alayım en iyisini alayım diye düşündüm anneminde onayını alınca twinpower aldım makine gerçekten çok hoşuma gitti bu makineye bir ip misina önerirmisiniz şemsipaşa radar da rapala atmak için birde makinemin sonundaki a uzantısı nedir Avrupa versiyonu sanırım ama japan yazıyor kararsız kaldım Fotoğraflar Saygılar
Makina Japonya'da Avrupa pazarı için üretilmiş; yani Japon malı ve Avrupa için... Bir de Japonya'da iç pazar için üretilenler mevcut; bir-iki farklılığı var; kol rengi ve kafa çapı farklı; rulmanlarının da farklı olduğunu söylerler...
Burada 30 liralık makina + kamış ikilisine bile, eşantiyon olarak misina sarıp, üstüne de 3-5 kurşun ve 3-5 de iğne veriyorlar. Ha bu arada, güzelller güzeli makinanı, yine aynı güzelliklerle kullanman dileklerimle. :thumb:
bu makineye ucuz ip olmasın.. Daiwa veya Berkley Whiplash pro nun uygun kalınlığında olanını seçebilirsin..
Berkley daha bir hoşuma gitti sanki ama hangisi daha dayanıklı ve uzun ömürlü ise onu tercih ederim Saygılar abi
Buradada ip misine isteyince (kaliteli) 7 adet 30 liralık makinanın parasını istiyorlar.Mono makaradan bedava. Makinanı güle güle kullan BERK. Bizim gurupta çok çeşitli misineler kullanıldı ama en çok STREN SONIC BRAID beğeniliyor.
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim Mehmet abi Bu stren sonici nerede bulabilirim üsküdarda bulabilirmiyim acaba Saygılar
Kısıkta olması gerekiyor.Misineyi bulup beğenirsen Bizim guruptan geldiğini söyle. Gerekli indirimi yaparlar.
Birde cevat abinin getirdiği siyah renk bir mono misina varmış sanırım o misina içinde iyi diyorlar kullanlar varmı acaba
hayırlı olsun 2013 hazirandan beri aynı ip stren sonic her hafta balıkta kullanıyorum 0.10 memnunum 1 aydır spiderware kullanmaktayım kalite olarak iyi gözüksede 6 ay kullanmadan birşey söylemem doğru olmaz sakıncası yoksa fiyat hakkındada bilgi verebilirisiniz harika makine boğazda fark yaratır ancak size kamışda aldırır bu makine
Tevfik bey burada da verirler hediye ancak o kadarlık olur ancak... Ben yeni makina aldığımdan hiçbir zaman hediye olarak misina sardırmam; kendi kullanış tarzıma göre dilediğim misinayı seçer ve onu sararım makinaya... Alta dolgu yapacaksam onu eşantiyondan sardırabilirim belki...
Öneri demiyelim ama ben PowerPro kullanıyorum 8 kat olanından değil de normal ve daha ucuz olanından; benim kullanımım için uygun; sizin talebinizi karşılar mı, bilemem??? Tabii alta doldu yapıyorum 0,22 veya 0,25 monoflament ile; 455 metrelik olandan aldı isem ikiye bölüyorum; yok 250 metrelik olanı aldı isem tamamını sarıyorum; tabii önüne de şok uygulaması... 0,10 olanı kullanıyorum; bu pekçok kullanıcı için gereğinden fazla ince gelecektir; 0,13 veya 0,15 olanı daha makul ölçüler sanırım...
Doğrudur misina olarak gayet iyidir; ancak siz ip sormuşsunuz... Bir de kırmızı renk olanı var; şu an stokta yok bunlar bir hafta 10 gün içinde gelirler sanıyorum...
E Azıcık mizansen katmak istedim. Bende, ne olduğu belli olmayan koca bobin misinalardan uzak dururum. Altında ki dolgu bile rahatsız eder; beni. Ancak, o standartlarda bir makine alırsam da, ona yakışır misinayı üzerine sardırırım. Elbette astarı yüzü hesabınıda gözardı etmemeli.
Abi ip istiyorum büyük ihtimallede ip alıcam ama tekneye falan kaptırırsam sıkıntı olur diye korkuyorum açıkçası
hayırlısı olsun bende 5000 sw-a yı bekliyorum ama bir türlü gelmedi,sorması ayıp kaça aldınız taksit yaptılar mı?